Přejít k hlavnímu obsahu

Koho uvidíme mezi pozvanými na PPL o 100 000 Kč?

6. 6. 2018 | 10:50 PUBG: Battlegrounds
Jak určitě víte, už tuto sobotu 9.6. se bude hrát první grandfinále domácího nejlépe dotovaného turnaje v PlayerUnknown's Battleground - soutěž PLAYzone Premier League. Protože akci sponzoruje streamovací platforma Twitch, mezi účastníky turnaje nalezneme i 10 pozvaných hvězd z řad streamerů, kteří si k sobě mohli vzít libovolného parťáka. A někteří sáhli po opravdu silných kalibrech!
Výchozí obrázek

Jak určitě víte, už tuto sobotu 9.6. se bude hrát první grandfinále domácího nejlépe dotovaného turnaje v PlayerUnknown's Battleground - soutěž PLAYzone Premier League. Protože akci sponzoruje streamovací platforma Twitch, mezi účastníky turnaje nalezneme i 10 pozvaných hvězd z řad streamerů, kteří si k sobě mohli vzít libovolného parťáka. A někteří sáhli po opravdu silných kalibrech! Jako parťáky si naši pozvaní přivedli například ostříleného profíka elwzoye, streamera a komentátora Lucky_PxL nebo třeba DEV7La, takže se rozhodně bude na co koukat!

A kde? Živý stream s komentářem z našeho nového studia můžete sledovat v sobotu od 15:00 na www.twitch.tv/playzonecz. Pokud byste se chtěli o akci dozvědět více, třeba zjistit kompletní složení všech 40 dvojic nebo rozdělení statisícového prizepoolu, podívejte se ZDE.

Štítky: Twitch