Přejít k hlavnímu obsahu

Online část 1. FORTUNA COOL ligy je za námi

22. 10. 2018 | 15:30 Counter-Strike 2
Rozděleny již byly i poslední body, účastníci LAN finále čtvrté sezóny 1. FORTUNA COOL ligy jsou již známí. Co přinesla základní část?
COOL liga
COOL liga

Účast všech týmů v jednom herním týdnu jsme v základní části moc často vidět nemohli, to ale vlastně nebylo vůbec na škodu, ba naopak! I díky tomu bylo do posledního kola o co hrát. Ale popořadě, začneme samozřejmě prvním kolem. To se hrálo již více jak před měsícem a vidět jsme v něm nemohli hráče ex-Majestic Lions a Team Gravity. Nejlepší vstup do ligy si nakonec připsal Team Brute, jako jediní předvedli 100% úspěšnost a to hned ve dvou zápasech, v prvním kole předehrávali zápas právě oni. Team Brute pokračoval ve skvělých výsledcích i dál, přemožitelem jim nakonec byli jen hráči z ex-Majestic Lions. A právě s nimi již po čtvrtém kole vytvořili skupinku s náskokem, ve které je doplňoval ještě Trust.Universe. Poslední jmenovaní byli rovněž prvním, kdo dokázal Frozena a spol. obrat o body. 

Ceny v 1. FORTUNA COOL Lize:

  • 1. místo - 575 MČR bodů + 50 000 Kč + přímý postup na MČR
  • 2. místo - 575 MČR bodů + 20 000 Kč
  • 3. místo - 575 MČR bodů + 5 000 Kč
  • 4. místo - 575 MČR bodů + 5 000 Kč
  • 5. místo - 240 MČR bodů
  • 6. místo - 220 MČR bodů
  • 7. místo - 200 MČR bodů
  • 8. místo - 180 MČR bodů
Tabulka

Tato skupina pokračovala ve své krasojízdě i dál a před sedmým kolem bylo jasné, že první tři postupová místa připadnou právě jim. Ve hře už tedy bylo jen poslední. O něj se prala eSuba s FerrariPeek a vlastně také eEriness – ti by ale v sedmém kole museli vyhrát všechny čtyři zápasy a navíc ještě doufat, že eSuba s Ferrari selže. To se jim samozřejmě nepovedlo, v prvním herním dni prohráli a bylo jasné, že na LAN finále bude někdo z dvojice eSuba – FerrariPeek. Jako první šli na řadu eSubáci a nezklamali.

    Účastníci LAN finále

    Více o jednotlivých kolech:

    Dvě jasné výhry stavěly FerrariPeek do nezáviděníhodné pozice – budou muset obrat jasné favority ex-Majestic Lions o body, či se spokojit s pátým místem. Není tedy divu, že ZEDKO a spol. už skoro slavili postup, ale co se nestalo! Oslabení ex-ML nezvládli první mapu a hráči z mixu, kteří hráli spíše pro zábavu, najednou postoupili na FABIA YOUFEST. Tam tedy uvidíme čtveřici ex-Majestic Lions, Team Brute, Trust.Universe a FerrariPeek. Hrát se bude 3. listopadu, tedy jen týden před samotným MČR. Finále 1. FORTUNA COOL ligy bude zkrátka skvělou možností, jak zjistit nejaktuálnější info o formě jednotlivých týmů, či pro to, abyste si vyzkoušeli, jak vám to fandí. Nezapomeňte se tedy přijít podívat, bude to pecka! Lístky můžete pořídit už teď zde.

    Štítky: COOL liga
    miluju videohry a hlavně ligu legend