Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte bude po 3 letech bojovat o zlato na MČR

30. 10. 2018 | 21:11 PUBG: Battlegrounds
Výchozí obrázek

New way of fight, neboli nEophyte, je jedno z nejlegendárnějších jmen historie českého esportu. Hráči v černém tričku s oranžovým logem úspěšně bojovali již na Mistrovství České republiky v minulém desetiletí, tedy Invexu, po jedné z dalších obnov působení nyní podruhé vstupuje na scénu v PlayerUnknown's Battlegrounds, hře, která bude na MČR letos debutovat. Mezi aktuálně kvalifikovanou dvanáctkou týmů najdeme několik jmen, která by si podporu organizace zasloužila a jedno takové míří nyní právě do nEophyte.

nEophyte PUBG

Naposledy bylo jméno nEophyte mezi účastníky MČR před třemi lety, kdy se slavné organizaci podařilo obhájit titul v CS:GO. Od té doby ticho a až nyní přichází velký návrat. Vedení organizace si navíc vybralo jednoho z nejvhodnějších volných kandidátů na trhu, tým Rich And Blind. Čtveřice v čele s Majkllem se v posledních týdnech prezentuje parádním výkony a říká si o respekt nejlepších domácích týmů. Pro třetí kvalifikaci na MČR mezi sebe tým přijal novou posilu humliKa, se kterým se jen forma potvrdila a ještě pod původním názvem si kluci parádními výkony zajistili místenku na brněnském finále, které se odehraje 10. listopadu. Navázat na zlatý odkaz nEophyte z minulosti bude opravdu těžký, ale určitě ne neřešitelný úkol.

Sestava nEophyte.PUBG:

 Česká republika Michael 'Majkllo' Čvirk
 Česká republika Richard 'humliK' Hummel
 Česká republika Šimon 'Gargi' Gargoš
 Česká republika Štěpán 'steeKing' Kubín

Štítky: nEophyte
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.