Přejít k hlavnímu obsahu

Ostrý start clanbase je tu

Testovací období je u konce, začínáme hrát o pořádné ceny. První listopadová neděle bude zároveň prvním dnem, kdy budete mít možnost hrát v našich Counter-Strike 1.6 a Counter-Strike: Source clanbase a získat tak skvělé ceny.První období je naplánováno od začátku listopadu do začátku ledna, po kterém bude následovat play-off pro nejlepších 16 týmů nebo hráčů. Vítězové si přijdou na výborné ceny, které si můžete prohlédnout v následujícím přehledu.
Výchozí obrázek

Testovací období je u konce, začínáme hrát o pořádné ceny. První listopadová neděle bude zároveň prvním dnem, kdy budete mít možnost hrát v našich Counter-Strike 1.6 a Counter-Strike: Source clanbase a získat tak skvělé ceny.

První období je naplánováno od začátku listopadu do začátku ledna, po kterém bude následovat play-off pro nejlepších 16 týmů nebo hráčů. Vítězové si přijdou na výborné ceny, které si můžete prohlédnout v následujícím přehledu.

Counter-Strike 1.6

Counter-Strike: Source

Podívejte se na komplexní přehled veškerých soutěží na našem webu a vyberte si podle chuti. Litovat nebudete. Pro amatérské hráče máme v obou hrách připraveny i laddery, které se hrají čistě pro zábavu.