Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba.Nodlle_____ v PGNet Chatu

Z pravidla se říká „Do třetice všeho dobrého“ a v tomto případě to podle mého názoru platí dvojnásob. Nebo snad trojnásob? Do fiktivního křesla usedne ve středu 11.11. 2009 v 19:00 (tedy dnes, zhruba za půl hodiny) Ladislav „Nodlle_____“ Dyntar, manažer nejlepšího tuzemského celku eSuby.Přijďte se zeptat, jaké to je vést špičkový klan, co to stojí peněz a především času a úsilí. PGNet Online Chat se tak znovu vrací do svých kolejí a bude v provozu vždy každou středu od 19:00. 
Výchozí obrázek

Z pravidla se říká „Do třetice všeho dobrého“ a v tomto případě to podle mého názoru platí dvojnásob. Nebo snad trojnásob? Do fiktivního křesla usedne ve středu 11.11. 2009 v 19:00 (tedy dnes, zhruba za půl hodiny) Ladislav „Nodlle_____“ Dyntar, manažer nejlepšího tuzemského celku eSuby.

Přijďte se zeptat, jaké to je vést špičkový klan, co to stojí peněz a především času a úsilí. PGNet Online Chat se tak znovu vrací do svých kolejí a bude v provozu vždy každou středu od 19:00.

 

PGNet online chat (www.pgnet.cz)

PGNet online chat je obnovením nápadu původního portálu Cyberstreet. Dává čtenářů, resp. každému kdo vstoupí do chatu, možnost v reálném čase zaslat a obdržet odpověď od přizvaného hosta. Hostem je zpravidla známá osobnost herní scény, povětšinou z řad hráčů, jejíž výpověď je v dané době aktuální vzhledem k dění v progamingu. Výhodou této metody je skutečnost, že má host možnost zeptat se na to, co jej samotného zajímá, aniž by musel slepě následovat řádky statického rozhovoru. Žádný ze zůčastěných nemusí nic stahovat ani se nikde registrovat.

Štítky: pgnet