Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners zamířili do Německa

21. 10. 2010 | 14:27 Counter Strike: Source
Česko-slovenská Counter-Strike: Source sekce, kterou jsme poměrně dlouhou dobu mohli vídat v barvách celku Gunrunners, mění působiště. Hráči odcházejí do německé organizace myRevenge.
Výchozí obrázek

Česko-slovenská Counter-Strike: Source sekce, kterou jsme poměrně dlouhou dobu mohli vídat v barvách celku Gunrunners, mění působiště. Hráči odcházejí do německé organizace myRevenge.

myRevenge LogoV poslední době není neobvyklé, aby domácí hráči či týmy působili v zahraničí. Přesto je tento přestup sekce, která v současnosti drží čtvrtou pozici v 2. divizi INTEL Counter-Strike: Source ligy, vcelku překvapivý. „GRS sú správnym príkladom pre dnešné multiklany, žiaľ je škoda že nemá také meno a sponzorov na scéne akých by si zaslnili. Aj kvôli obmedzeným možnostiam sa vždy snažili dodržať dané slovo a svojou štedrosťou z osobnej skúsenosti viem, že zahanbili tými veľkých mien ako boli například snoopy-gaming. Gunrunners prajem do budúcna všetko dobré a nech sa darí,“ nešetřil chválou na svůj, teď už bývalý, domov kapitán CS:S sekce Peter 'smajlo' Sekera.

Proč tedy vlastně sekce odchází? „Čo sa týka nášho odchodu sme v jednaní so zahraničným týmom myRevenge, ktorých farby by sme mali reprezentovať už v najbližších dňoch a veríme, že táto skúsenosť so zahraničným týmom by nás mohla správne namotivovať a nakopnúť,“ uvedl Sekera před několika dny pro web gunrunners.eu.

A netrvalo dlouho a zmíněná jednání byla úspěšně ukončena. Počínaje včerejškem tak v barvách myRevenge e.V.  (zkratka  „e.V.“ znamená eingetragener Verein čili něco jako „zapsané nebo registrované sdružení“). Už pod novým jménem stihli myRevenge odehrát i svůj druhý zápas do INTEL Ligy. V něm porazili tým ALL STARS poměrně jasně 16-6. Zápas třetího kola na hráče teprve čeká.

Sestava myRevenge

{#Slovenská Republika} Peter 'smajlo' Sekera
{#Česká Republika} Michal 'sHaRp' Dvořák
{#Česká Republika} Jaroslav 'Vanto' Dudla
{#Česká Republika} Josef 'hPIS' Caizl
{#Česká Republika} David 'corEeEeE' Havrda