Přejít k hlavnímu obsahu

99in1hit nacházejí zázemí u FeW GamerS

22. 10. 2010 | 16:17 Counter Strike: Source
Sestava složená ze starých známých tváří Counter-Strike: Source scény se rozhodla kývnout na nabídku organizace FeW GamerS.U samotných FeW se jedná o premiéru. Nikdy v historii v této organizaci totiž Counter-Strike: Source sekce nebyla. FeW v současnosti bojují v 2. divizi INTEL Counter-Strike: Source ligy a po dvou kolech jsou zatím neporaženi. K výhře nad Illusion Pictures včera přidali remízu s Bloody Army.
Výchozí obrázek

Sestava složená ze starých známých tváří Counter-Strike: Source scény se rozhodla kývnout na nabídku organizace FeW GamerS.

FeW GamerS LogoU samotných FeW se jedná o premiéru. Nikdy v historii v této organizaci totiž Counter-Strike: Source sekce nebyla. FeW v současnosti bojují v 2. divizi INTEL Counter-Strike: Source ligy a po dvou kolech jsou zatím neporaženi. K výhře nad Illusion Pictures včera přidali remízu s Bloody Army.

"Sice už nemáme tolik času na to, abychom to mohli hrát každý den 5 hodin, ale zkusit podat nejaký slušný výkon určitě ješte chceme," nastiňuje cíle týmu kapitán Jaroslav 'VEska' Veselka.

Sestava FeW GamerS

{#Česká Republika} Jaroslav 'VEska' Veselka
{#Česká Republika} Adam 'bazy' Kaplár
{#Česká Republika} Martin 'hybrid' Minčeff
{#Česká Republika} Vojtěch 'weeman' Zikmund
{#Česká Republika} Ondřej 'bam' Leifer

{#Česká Republika} Lukáš 'Scary_Movie' Veselý
{#Česká Republika} Jan 'hasek' Vaško