Přejít k hlavnímu obsahu

.PhP hlásí návrat! Objeví se na i43

1. 7. 2011 | 22:27 Counter Strike: Source
Kdo by tohle čekal. Bývalý nejlepší CS:S hráč světa se vrací, ovšem zatím není jisté, jestli pouze pro jedinou lan akci.Marka '.PhP' Kádka jsme v soutěžních utkáních mohli vidět naposledy v barvách OX.ENERMAX, za které bojoval spolu se svými dlouholetými spoluhráči na Mistrovství České republiky v počítačových hrách, konaném v Seči u Pardubic, kde si OX s přehledem pohlídali vítězství.
Výchozí obrázek

Kdo by tohle čekal. Bývalý nejlepší CS:S hráč světa se vrací, ovšem zatím není jisté, jestli pouze pro jedinou lan akci.

Marka '.PhP' Kádka jsme v soutěžních utkáních mohli vidět naposledy v barvách OX.ENERMAX, za které bojoval spolu se svými dlouholetými spoluhráči na Mistrovství České republiky v počítačových hrách, konaném v Seči u Pardubic, kde si OX s přehledem pohlídali vítězství.

.PhP se shodou okolností vrací pod stejnou organizací, avšak již ne se svým týmem, se kterým brázdil vody progamingu jako Reason Gaming dlouhé měsíce. Tentokrát zaujme svoji pozici po boku té italské sekce OX.ENERMAX, kterou vede Christian 'Stylahhhhh' Forte.

Zatím však není jisté, pod jakými barvami .PhP na i43 nastoupí. Organizace OX-GAMING totiž momentálně není schopna zajistit potřebné prostředky, aby mohla poslat tuhle sestavu na ostrovy. Naštěstí mají kluci ještě více než měsíc, takže doufejme, že se najde potřebný sponzor a na konci srpna uvidíme Marka '.PhP' Kádka v akci. Vrátí se .PhP v barvách Reason Gamingu, který má momentálně místo CS:S sekce volné? :)

Sestava OX pro i43:

{#Itálie} Christian 'Stylahhhhh' Forte
{#Itálie} Riccardo 'kIMERA' D'Urso
{#Itálie} Guglielmo 'GUGLi' Carraro
{#Itálie} Tommaso 'Overfly' Tschuor
{#Slovenská Republika} Marek '.PhP' Kádek

Zdroj: cadred.org
Štítky: OX.enermax
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.