Přejít k hlavnímu obsahu

ESH: Čtvrfinále již bez naší účasti

18. 9. 2011 | 13:55 Counter Strike: Source
Gigabyte cup stále pokračuje, odehraná byla už i některá čtvrfinále, kam se však ani jeden tuzemský celek neprobojoval. eSuba.INTEL - Nejlepšímu tuzemskému týmu určil pavouk pro první kolo švédské WUZUP, se kterými si eSuba poradila. Ve druhém kole je čekal další švédský celkem, Team-Decerto. Na ty už eSuba byla krátká. Se soutěží se tedy loučí na 9.-16. místě.
Výchozí obrázek

Gigabyte cup stále pokračuje, odehraná byla už i některá čtvrfinále, kam se však ani jeden tuzemský celek neprobojoval.

{#Česká Republika} eSuba.INTEL - Nejlepšímu tuzemskému týmu určil pavouk pro první kolo švédské WUZUP, se kterými si eSuba poradila. Ve druhém kole je čekal další švédský celkem, Team-Decerto. Na ty už eSuba byla krátká. Se soutěží se tedy loučí na 9.-16. místě.

{#Česká Republika} eXtatus - eXtatus dostali do prvního kola silného soupeře, dánské ROFLTIME. Bohužel, eXtatus měli po Becupu herní pauzu, a tak vypustili i tento zápas.

{#Česká Republika} FeW Gamers - Vlci chytili do prvního kola další z mnoha dánských týmů - eSport9, se kterými si poradili. Ve druhém kole se utkali s "přemožitely" eXtatus, kteří byli však nad jejich síly. S turnajem se tedy loučí stejně jako eSuba v osmifinále.

PLAYOFF PAVOUK ESH GIGABYTE CUP (od čtvrtfinále)
1. koloSemifináleFináleVítěz
mapamapamapa 
 
{#Dánsko} CKRAS
2     
  {#Dánsko} CKRAS--   
{#Belgie} Antwerp Aces
0     
    {#World}TBA-- 

{#Finsko} Jäkälä

2     
  {#Finsko} Jäkälä--   
{#Finsko} Refuse0     
      {#World}TBA
{#Finsko} Menace--    Vítěz
  {#World}TBA--   
{#Portugalsko} fm! Sapphire
--     
    {#World}TBA-- 
{#Švédsko} Decerto
--     
  {#World}TBA--   
{#Dánsko} ROFLTIME
--     
 
Štítky: ESH
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.