Přejít k hlavnímu obsahu

BW gaming s novou CS:S sekcí

6. 10. 2011 | 17:59 Counter Strike: Source
Multiklan BW gaming získal novou CS:S sekci, více se dozvíte v novince.
Výchozí obrázek

Multiklan BW gaming získal novou CS:S sekci, více se dozvíte v novince.

BWgaming logo

Nová sekce u BW gaming je čerstvě složená, jednotlivé hráče jsme mohli vídat u různých týmů. Tým povede Vašek 'smetysh' Směták, kterého určitě znáte například z působení v DOG Soldiers nebo ve FEW Gamers, ale osudným se jim stala LAN akce v Dětkovicích, po které se tým rozpadl a proto se rozhodl složit nový tým. Tento tým se zatím drží na pěkném 5. místě v MČR Klasifikaci. Na BW Gaming se také můžeme těšit na LAN Akci iCGC CS:S UnderGround.

Sám kapitán týmu ke svému vstupu do nové organizace uvedl: "Nejprve bych chtěl určitě poděkovat BWgaming o.s. za možnost reprezentovat vaše barvy. Moc si tohoto přestupu vážím, jelikož trvalo docela dlouho než se taková velice slušná nabídka ukázala. Po odchodu z FEW sem složil zcela nový tým, který nemá žádné výsledky a o to více si ceníme vaší důvěry. Určitě se budeme snažit podávat co nejlepší výkony a výsledky! Náš cíl je samozřejmě MČR 2012 a s troškou odvahy Lanfinále Intel Ligy. Ještě jednou děkujeme za poskytnutí zázemí a těšíme se na dlouhodobou spolupráci."

Rozhovor

Ahoj Vašku, většina naší scény tě dobře zná, ale jen tak pro pořádek se nám pro začátek našeho menšího rozhovoru představ.

Čau čau. Tak jmenuji se Václav Směták, je mi 20 let a jsem z Olomouce.

Ještě do nedávna jsi hájil barvy konkurenčního Few gamers. Prozraď naším čtenářům,  co přesně stálo za tvým odchodem?

Nevím, jestli se tomu dá říct odchod. Zkrátka sem si s některými v týmu ne úplně sednul a po Dětkovicích sem nechtěl pokračovat dál, stejně jako někteří dotyční nechtěli pokračovat semnou. Vůči organizaci FEW GAMERS o.s. je mi to líto, jelikož po mém odchodu odešel do konkurenčního eXtatus i „enda“ a tým se rozpadnul. Každopádně teď je tu nový tým, který má chuť trénovat a dosahovat výsledků.

Jaké sou vaše plány do budoucna?

Momentálně se soustředíme pouze na Intel ligu, takže žádnou budoucnost nevyhledáváme. Chceme jít opravdu zápas od zápasu a vyhrát skupinu. Co bude dál, se uvidí později. Samozřejmě se to všechno hraje nejen pro Intel Lanfinále, ale také pro MČR body, které budou z této soutěže dosti důležité ve výsledné tabulce MČR klasifikace.

Náš mini rozhovor se pomalinku blíží ke svému konci, je něco co by si na závěr chtěl vzkázat naším čtenářům?

Dostatečně sem poděkoval ve vyjádření, takže už jen snad ať nám lidé co sledují BWgaming drží palce! Budeme se snažit nezklamat.

Sestava BWgaming

{#Česká Republika} Vašek 'smetysh' Směták
{#Česká Republika} Ondřej 'Erien' Procházka
{#Česká Republika} Michal 'dosty' Dostál
{#Česká Republika} Vojtěch 'toxx1c' Hoffman
{#Slovenská Republika} Adam 'foxigeeN' Stieber