Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s Nickerem

5. 11. 2011 | 13:50 Warcraft 3
Výchozí obrázek

  Nikita Nicker Pomadov věnoval rozhovor na E-sports Champion League offline finále (interview je už trošku starší, ale ani méně znalým by neměl ujít, jedná se o překlad z GosuGamers.net). V rozhovoru se odhaluje jeho současná životní situace v Šanghaji a mnoho dalšího kolem jeho hraní..

"Musím cestovat do jiné časti města, abych mohl praktikovat tréninky v PanDa training base," říká Nicker.

Ahoj Nickere, jak vypadá tvůj život v Šanghaji teď, když v něm bydlíš? Například jak to jde s tréninky v novém prostředí atd. 

"Ahoj všichni, od nedávna tu v Šanghaji žiju i se svými ruskými kamarády. Snažím se udržovat zdravý životní styl, takže dvakrát týdně si chodím zahrát fotbal na vysoké škole blízko mého bydliště.. V bytě, kde zrovna bydlím, není počítač a ikdyž jsou tu 3 internetové kavárny poblíž, nemůžu v nich praktikovat svoje tréninky, protože počítače v nich jsou dost nevýkonné. Navíc bych nemohl používat svoji klávesnici a myš. To je důvod proč musím jezdit do jiné části města, kde je PanDa (herní organizace) training base. Ikdyž mi cesta zabírá 2 hodiny mého dne, pořád věřím, že to stojí za to."

V předchozí soutěži jsi byl poražený hráčem TH000. Co si o něm myslíš jako o hráči? Co pokládáš za hlavní faktory své prohry s ním? 

"Před zápasem můj počítač narazil na pár technických problémů a moje Warcraft3.exe bylo stále zabugovaný (fatal errory). Do toho všeho sem musel hrát na širokoúhlém monitoru, kde jsem nemohl nastavit normální rozlišení. Nikdy předtím jsem na širokoúhlé obrazovce nehrál a nemohl jsem si na to tak rychle zvyknout. Navíc si myslím, že jsme hráli na mapě, která nahrává spíše humanským hráčům."

Toto je tvoje druhá účast na ECL. Jaký máš názor na soutěž?

"Je to velmi podobné způsobům, za kterých běžela v minulosti a moc se mi ten systém líbí. Organizátoři a zaměstnanci byli velkou pomocí obecně a jejich služby byly vynikající. Nicméně je docela neobvykle začínat hrát první kolo zápasů ve 21:30 hodin a protože jsme hráli na hodně starých počítačích, setkal jsem se s hodně technickými problémy." 

Máš rád čínskou kuchyni? Nevypadáš zrovna jako člověk, co by byl zvyklý na čínské jídlo. (Nicker jí z fast foodů, a když sní vždy cca 2 třetiny jídla, tak zbytek vyhazuje.) 

"Je to moje oblíbená. Kdykoli budu mít příležitost, budu muset sám něco zkusit. To bude za hodně dlouho,"
 usmívá se Nicker. 

Jaké jsou tvoje plány do budoucna? Co plánuješ dělat po ECL?

"Mám na listopad naplánované nějaké aktivity, myslím tím nějaké soutěže, zůstat v Číně a v prosinci nasednout na vlak, který pojede na WCG, kterého se chci zúčastnit. Ikdyž jsem momentálně bez týmu, doufám, že všechno půjde podle plánu." 


Děkujeme za přijetí tohoto rozhovoru pro Replays.net. Na WCG budeš velmi brzy. Je něco, co by si chtěl sám říct? 

"不客气! (není zač), doufám, že dosáhnu vynikajících výsledků na WCG. Jak všichni víme, je to hned za rohem a pokud nebudu mít ani zde lepší výsledky, bude to pro mě velká rána. Mockrát děkuju fanouškům co mě neustále podporují. Dělám co můžu a to pořád, ale někdy se setkávám s neúspěchy. Ať tak či onak, já to nikdy nevzdám. All the best!"