Přejít k hlavnímu obsahu

Cechi hraje po boku FoCuSe a LawLieta

17. 1. 2012 | 18:05 Warcraft 3
Je to teprve nedávno, kdy se na světě zrodil nový WC3 squad u COREPLAY převážně plný korejských hráčů. CPLAY doplňují dva hráči z Evropy a tím jedním ze štastlivců je   Daniel "Cechi" Čechmánek.
Výchozí obrázek

Je to teprve nedávno, kdy se na světě zrodil nový WC3 squad u COREPLAY převážně plný korejských hráčů. CPLAY doplňují dva hráči z Evropy a tím jedním ze štastlivců je {#Česká Republika}  Daniel "Cechi" Čechmánek. Momentálně už nejlepší tuzemský undead tak má konečně možnost dále rozvíjet svůj zatím nevyhaslý potenciál v progamingu. Tým je složen hlavně z best ranků na Kalimdoru, např. {#Korejská republika}  eMaL je 1.rank (50. level). Největší vzrůšo v týmu vyvolává {#Korejská republika}  FoCuS a {#Korejská republika}  LawLiet (kapitán), od kterých se u ostatních "newschool" hráčů zřejmě předpokládá "learn2play". Takoví kolegové v týmu jsou pro všechny wannabe k závidění, o tom žádná.. CPLAY momentálně soutěží v ligách WWLVeSL, oGzL a ESL Winter League, takže Daniel o budoucnosti nemusí na rozdíl od nás už jen snít. 

Dane, gratuluju, závidím a fandím. Jaké máš z této příežitosti pocity ty?

Dík ;) Pocit je to skvělej, jelikož jsem byl ve wc3 inactive a hrál jinou hru, tak jsem vůbec nečekal, že by mě tam vybrali. Teď začnu opět hrát wc3 ať to nedopadne tragicky ;)

Můžeme počítat s tím, že tě uvidím hrát ve zmiňovaných ligách?

V podstatě hraju každou ligu co si napsal. WWL a ESL Winter jsem už hrál a VeSL jsem tragicky prohrál s tím Bulharem, co ho i Sign porazil na WNL. Ve WWL budem hrát proti DkH finále a v oGzL nevím co tam jsou za týmy, ale vždy dá někdo od nás allkill. V březnu bychom měli začít hrát i E-WCL.

Jak to máš vyřešené s tuzemskýcm multiklanem Cracked Gamers? Zůstáváš v týmu?

U CPLAY to mám vyřešený a to tak, že mi dovolili hrát PLAYzone ligu pod CG, ale internationals ligy ne.. Rád bych s kluky vyhrál tu ligu a co bude semnou a CG dál je ve hvězdách ;)

COREPLAY line-up:

{#Korejská republika}  CPLAY.Tt.LawLiet

{#Korejská republika}  CPLAY.Tt.Shot

{#Korejská republika}  CPLAY.Tt.Ryuk

{#Korejská republika}  CPLAY.Tt.FoCuS

{#Korejská republika}  CPLAY.Tt.Fyah

{#Korejská republika}  CPLAY.Tt.eMaL

{#Korejská republika}  CPLAY.Tt.TaeYeoN

{#Ukrajina}  CPLAY.Tt.PraDo

{#Korejská republika}  CPLAY.Tt.NiHiLisT

{#Korejská republika}  CPLAY.Tt.Lucky

{#Korejská republika}  CPLAY.Tt.Raphael

{#Korejská republika}  CPLAY.Tt.QOo

{#Česká Republika}  CPLAY.Tt.Cechi


Štítky: Cechi