Přejít k hlavnímu obsahu

Activision přichází o další sponzory, tentokrát pro Call of Duty League

14. 8. 2021 | 15:30 Warzone
Poté, co stát Kalifornie přišel se závažným obviněním proti Activision Blizzard, se od společnosti odtrhává spousta sponzorů. Postižená tím byla například Overwatch League, od které se odtrhla Coca-Cola a State Farm. Teď se něco podobného děje i lize Call of Duty. Té pro změnu odešli dva majoritní sponzoři - Astro Gaming a US Army.
CDL
CDL
Zdroj: CDL

Pro Activision Blizzard nenastávají dobré časy. Hráči jsou naštvaní, zaměstnanci jsou naštvaní a o sponzorech ani nemluvě. Po soudní žalobě, kterou přinesl stát Kalifornie, nejen, že odešel dlouholetý ředitel Blizzardu, ale sponzoři od firmy dávají ruce pryč. Po Coca-Cole v Overwatch League o své podporovatele přichází i Call of Duty League. První, kteří se od CDL odtrhl, byl T-Mobile. Dnes následují Astro Gaming a US Army.

 

Zvláště odchod Astro Gaming ligu asi nejvíce zabolí. Dodávali totiž spousty cen, jako třeba headsety a další výbavu. To samé platí pro US Army, kteří dodávali spoustu reklamy. CDL tak přijde i o podsložky Zenni, SCUF, Game Fuel a USAA. Activision Blizzard na tom není zrovna nejlépe. Uvidíme, co bude následovat dál.

Zdroj: Dexerto
Štítky: Blizzard
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.