Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers oznamují svou PUBG sekci! Který tým vzali pod svá křídla?

7. 7. 2021 | 20:07 PUBG: Battlegrounds
Domácích organizací podporujících PUBG scénu není mnoho. Dnešním dnem se mezi tyto organizace přidá Dark Tigers, kteří vítají pod svými křídly jeden z aktuálně nejlepších celků u nás v této battle royal hře.
Nová PUBG sestava týmu Dark Tigers
Nová PUBG sestava týmu Dark Tigers
Zdroj: Dark Tigers

Pod organizací Dark Tigers působí týmy v hrách, které uvidíme na Vodafone MČR, a to jmenovitě CS:GO a League of Legends. Kromě toho se zde vyskytuje i FIFA sekce pod hlavičkou Bohemians 1905, VALORANT či Rainbow Six Siege. V nedávné době tato organizace představila nového generálního partnera v podobě pizzy Guseppe. Nyní jsme se dočkali další novinky v této tradiční organizaci, kterou je  přírůstek v podobě PUBG sekce.

Sestava LOST, nebo chcete-li Ztraceni, se spolu s týmem ENTROPIQ jako jediní dokázali probojovat až do finále PCS 4 kvalifikace, na domácí scéně nedávno opanovali NVDIA turnaj. Tento tým je složen z mladých nadaných hráčů, kteří jsou vedeni veteránem a mistrem České republiky v PUBG z roku 2018, Davidem 'Crowley' Harašímem, který si již zahrál v českých týmech jako Gunrunners, Brute, Trust Universe či v eSubě. Dalším hráčem v tomto týmu je David 'Dafit' Bydžovský, který se k týmu přidal těsně před PCS 4 kvalifikací. Tento hráč před svým přestupem působil v týmu Vikingekrig Esports. Pro zbylé hráče Tomáše 'TN' Nesvedu a Jana 'Trefeek' Chrta se jedná o první působení pod organizací.

Tento tým se představí v nadcházející ESL PUBG Masters 2021 Europe Summer kvalifikaci, kterou vám představíme v dalším článku. Ta již startuje zítra od 18:00. My klukům přejeme, ať se jim v novém působišti líbí a naváží na své výsledky z minulosti.

Nová sestava týmu Dark Tigers:

 Česká republika David 'Crowley' Haraším
 Česká republika David 'Dafit' Bydžovský
 Česká republika Tomáš 'TN' Nesveda
 Česká republika Jan 'Trefeek' Chrt

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!