Přejít k hlavnímu obsahu

Dvojnásobný mistr ČR RedgieBeardo představuje tým pro vrchol letošní sezóny!

21. 9. 2021 | 08:00 PUBG: Battlegrounds Přestup
Závěr roku se ponese na domácí scéně v duchu PUBG, což způsobilo vznik nových týmů. Před týdnem jsme vás třeba informovali o našlapané sestavě týmů VIKURVI a právě včera oficiálně vznikla sestava kolem oblíbeného streamera Redgieho a jeho spoluhráče z dob dvojnásobných mistrů ČR! Kdo se v tomto týmu dále představí?
Redgiebeardo a IamDivine
Redgiebeardo a IamDivine
Zdroj: Redgiebeardo facebook

Již ve čtvrtek započne zkrácená PUBG sezóna v rámci Vodafone MČR v počítačových hrách. To dává hráčům poslední chvilky na sestavení vysněného týmu, se kterým zabojují o letošní titul mistra. S oznámením sestavy přišlo i bývalé duo z Entropiqu, oblíbený streamer Filip "RedgieBeardo" Tutko a Dominik "Hawki" Gryga.

Redgie a Hawki
Redgie a Hawki
Zdroj: Entropiq

Ti do své party přivítají Šimona "Gargi" Gargoše, který nedávno s týmem VIKURVI získal 2. místo na TP-Link Cupu. Soupisku pak uzavírá zahraniční belgický hráč Tristan "Silerzz" Van den Houte, bývalý hráč například RYE Gaming. Tato sestava vypadá na papíře silně a jejím hnací motorem může být fakt, že jejich ex-spoluhráči z Entropiqu se představí v týmu s Miloslavem "PiXeL1K" Feikem. Vzhledem k tomu, že rozchod tohoto velice úspěšného týmů nebyl přátelský, si hráči zajisté budou chtít dokázat, který z týmů má lepší výkonnost. Název týmu je Burgir, nicméně dle slov Redgieho tým hledá podporu organizace, uvidíme zda se jim to podaří!

Kromě MČR série tento tým dále budeme moci vidět v ESL turnaji a blížícím se Grunex Masters. Dle slov hráčů by se mělo jednat o tým pouze do konce letošního roku. Na to, co se s těmito hráči bude dít v dalším roce, si budeme muset počkat.

Sestava týmu Burgir:

 Slovensko Filip "RedgieBeardo" Tutko
 Česká republika Dominik "Hawki" Gryga
 Česká republika Šimon "Gargi" Gargoš
 Belgie Tristan "Silerzz" Van den Houte

Štítky: RedgieBeardo, Hawki, gargi
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!