Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si zpříjemnit advent? Zahrajte si předvánoční turnaj Městské knihovny Hodonín o skvělé ceny!

8. 12. 2021 | 09:40 Counter-Strike 2 Turnaj
Zahrát si skvělý turnaj své oblíbené hry a ještě k tomu zkrátit čekání na Štědrý den v jednom je skvělá možnost. A právě tato kombinace se vám naskytne 18.-19. prosince, kdy se pod záštitou Městské knihovny Hodonín uskuteční Předvánoční CS:GO turnaj o hodnotné ceny. Přijďte si to užít a porvat se o co nejlepší možný výsledek!
Předvánoční CS:GO turnaj pod záštitou Městské knihovny Hodonín
Předvánoční CS:GO turnaj pod záštitou Městské knihovny Hodonín
Zdroj: grafika PLAYzone

Vánoce se blíží a vy jakožto herní nadšenci nevíte, jak si zkrátit volné chvíle? Tak to byste měli sebrat své čtyři kamarády a během víkendu 18. až 19. prosince zkusit své štěstí v Předvánočním CS:GO turnaji pod záštitou Městské knihovny Hodonín. I když organizátory pravděpodobně neznáte, věřte, že si akci všichni užijete a ti nejlepší z vás si dokonce přijdou na hodnotné ceny.

Pryč ale dalším řečem, mrkněme se na formát. Ten je naprosto standardní – bude se hrát systémem skupin (BO1) a následného Single Elimination play-off, do něhož postoupí ti nejlepší z rovnoměrně rozdělených skupin. Jejich počet a postupový klíč se dozvíme až před samotným startem, a to jakmile bude znám přesný počet týmů z celkových 64 možných (pro podrobné informace doporučujeme navštívit přímo stránku turnaje). Začátek je naplánován na sobotní odpoledne, přičemž play-off se bude hrát v neděli. Semifinále a finále dokonce budeme živě vysílat na na našem PLAYzoneUP kanále, kam určitě neváhejte přijít.

Knihovna hodonín CS:GO turnaj
Knihovna hodonín CS:GO turnaj
Zdroj: Městská knihovna Hodonín

A o co se tedy bude během třetího adventního víkendu bojovat? Šampioni celého turnaje obdrží finanční odměnu ve výši 5 000 Kč a skvělé herní klávesnice Yenkee YKB 3500 KATANA, vicemistři se posléze budou moct radovat z kovových externích baterií, bronzoví medailisti získají herní myše Yenkee YMS 3027 SHADOW spolu s podložkami, cena útěchy čeká i pro čtvrté místo, tým si odnese 48 kusů nealko energetického nápoje SPEED 0,5 L. Nezapomeňte ale, že nejdůležitější je se v této kouzelné předvánoční době sejít se svými kamarády, v klidu si užít hru a odejít s tím nejlepším možným pocitem. Hodně štěstí všem!

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.