Přejít k hlavnímu obsahu

Nejsilnější domácí hráč potvrdil své kvality, Česko má svého prvního dvojnásobného HS mistra

7. 11. 2021 | 20:44 Hearthstone MČR
Víkend plný Hearthstone je za námi, Vodafone Mistrovství České republiky nabídlo nádhernou podívanou, na jejímž konci stojí vůbec první hráč s dvěma mistrovskými tituly. Není jim nikdo jiný než Jaromír "Jarla" Vyskočil.
Jarla
Jarla
Zdroj: PLAYzone

Tento víkend nabídl start letošního ročníku Vodafone Mistrovství České republiky a že to tedy bylo něco! Turnaj v Hearthstone, který hostil šestnáct nejznámějších hráčů z Česka i Slovenska, nabídl podívanou, na níž jen tak nezapomeneme. A to především díky tomu, jak dopadla – vítězem se po dvou dnech nabitých kartičkami stal Jaromír "Jarla" Vyskočil.

Jediný český velmistr tím nejen opět potvrdil, že se právem řadí k absolutně nejlepším hráčům celého světa, ale také získal jako první osoba v historii titul mistra ČR po druhé za svou kariéru. Vděčit za to může mimo jiné finálové výhře nad Michalem "JoŽo" Jozefkem, jehož případný triumf by byl mimochodem také historický, znamenal by totiž první triumf pro slovenského hráče. Je tak jasné, že letošní MČR zkrátka stálo za to.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone

Zajímavá byla už první skupinová fáze, po níž čekal konec v turnaji i na takové favority, jakými byli Faeli či Matty. Další známá jména se pak s turnajem loučila i po té druhé; co všechno šestice GSL skupin, v níž se rozhodovalo o podobě play-off, nabídla, zjistíte v naší coverage zde. Ty samotné vyřazovací souboje už pak byly rychlou záležitostí, a to i přes to, že se letos hrálo i o 3. místo.

Jak přesně vypadaly Jarlovy poslední kroky za titulem, zjistíte v naší další coverage tady. A pokud byste je chtěli v budoucnu napodobit, máme zde pro vás zase jeho krátký návod z rozhovoru na závěr celého turnaje.

Štítky: MČR
miluju videohry a hlavně ligu legend