Přejít k hlavnímu obsahu

Policie naháněla bývalého PUBG profíka kvůli pokusu o vraždu. Ten se při dopadení zastřelil

30. 8. 2021 | 16:28 PUBG: Battlegrounds Lifestyle
Fanoušci PUBG jsou otřeseni z šokující zprávy, bývalý profesionální hráč TaylorJay je mrtvý. Policie se ho údajně snažila dopadnout kvůli pokusu o vraždu. Když se tak stalo, 24letý hráč se rozhodl sáhnout si na život a na místě se zastřelil. Detaily celého incidentu se stále vyšetřují.
TaylorJay
TaylorJay
Zdroj: eUnited

V Pensylvánii se událo hrozné neštěstí okolo bývalého profesionálního PUBG hráče Taylora 'TaylorJay' Jeffrey Johnsona, které vyústilo ve vážná zranění a dokonce úmrtí. Teprve 24letého Taylora dostihla pensylvánská státní policie po pětihodinovém honu a pátrání kvůli pokusu o vraždu. Když však už nebylo úniku, bývalý PUBG hráč se rozhodl sám zastřelit. Přestože mu byla ihned poskytnuta pomoc, na následky zranění zemřel. 

Johnson se v osudný den snažil mnoho hodin setřást policii, která ho se zatykačem naháněla kvůli pokusu o vraždu. Policie se dozvěděla, že se pachatel nachází poblíž Adams County a později skutečně našli jeho opuštěné vozidlo. Megan Ammerman, policistka tamní státní policie, sdělila místním médiím, že celé pátrání trvalo bezmála pět hodin a skončilo Johnsonovou sebevraždou. 

TaylorJay se svými spoluhráči z týmu Exodus
TaylorJay se svými spoluhráči z týmu Exodus
: Twitter/VegasPUBG

Celé neštěstí začalo hádkou mezi Johnsonem a zhruba dvacetiletou ženou den předtím. Jak se ukázalo, Taylor ženu několikrát postřelil, a to právě z důvodu tohoto domácího sporu. Ženu se podařilo převézt do nemocnice a v současné době by měla být stabilizovaná. Místní média naznačují, že si Johnson myslel, že ženu zabil a proto se rozhodl utéct. Následující den tak cestoval ze Severní Karolíny až do zmiňované Pensylvánie.

TaylorJay se věnoval PUBG na profesionální úrovni od roku 2018 až do konce toho minulého. Během své kariéry nechyběl na největších turnajích v Severní Americe, celkově si na výhrách přišel na 16 tisíc dolarů. Během svého esportového působení nejvíce zářil pod vlajkou organizace eUnited nebo v rámci týmu EXODUS. Nikdo neví, co se bývalému profíkovi odehrávalo v hlavě a o čem onen spor vlastně byl, je to ale obrovské neštěstí, které kromě všech blízkých šokovalo také celou PUBG scénu.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: TalorJay