Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS před ESL Pro League představují nového partnera

16. 8. 2021 | 08:24 Counter-Strike 2
Domácí scéna se neustále rozvíjí, nejpřímějšími důkazy jsou různá nová partnerství. Jedno takové se zrodilo v organizaci SINNERS, což má do budoucna přinést především speciální obsah všem fanouškům nejen tohoto týmu.
Sinners Esports
Sinners Esports
Zdroj: SINNERS ESPORTS

O organizaci SINNERS jsme poprvé slyšeli na začátku roku 2020, a již od začátku se jednalo o velice ambiciózní projekt. Prvním angažovaným celkem v této organizaci byl CS:GO tým. Po čase do této organizace přibyla sestava ze hry League of Legends a nedávno také Rocket League. Pod touto organizací působí také úspěšný karetní hráč Mikuláš "Pokrovac" Dio, který se nyní věnuje hře Legends of Runeterra.

Zpět ale k CS:GO týmu. Ten hned v prvním roce dokázal ovládnout všechny důležité domácí turnaje a stal se jasnou jedničkou. Ba co více, v této sezóně se jim daří šplhat stále výš a výš i na evropské scéně. Důkazem tomu je aktuální 24. místo v HLTV světovém žebříčku. V nejbližší době na SINNERS navíc čeká působení v prestižní ESL Pro League, ve které vyzvou G2 či Virtus.pro. První zápas je čeká již 21. srpna, sledovat všechny duely navíc budete moci na našem Twitch kanále.  Díky tomuto postupu se SINNERS posunuli opět o level výše, což dává organizaci nové možnosti a nabídky, o čemž vypovídá novinka v podobě nového partnera.

Tím se stává známá značka v podobě Sazky, která zastřešuje ligu Sazka eLEAGUE a dosud spolupracovala s organizacemi BRUTE a Inaequalis. Spojením s hříšníky je ale vidět, že to Sazka myslí s esportem vážně, když ke své prestižní lize přidává i tým číslo jedna. Spolupráce by měla přinést především společný zajímavý obsah.

Celé oznámení proběhlo živě na Twitchi, kde hlavní představitelé organizace spolu s představiteli Sazky probrali vše okolo tohoto témata. Celou diskuzi naleznete na tomto odkaze zhruba od 29. minuty.

Štítky: SINNERS, Sazka
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!