Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi v exkluzivní kolaboraci představují nová stylová trička

19. 9. 2021 | 19:00 Všechny hry Lifestyle
Jeden z trendů v samotném esportu je propojování organizací s módními značkami. Tento trend byl k vidění spíše v zahraničí než na domácí scéně, dnešním dnem se ale situace poněkud mění a jedna z předních domácích organizací představuje kolaboraci s českou módní značkou.
Nová kolekce oblečení
Nová kolekce oblečení
Zdroj: Team Sampi

Ve světě je stále větším trendem spojení esport organizací s módními značkami. Jako příklad můžeme zmínit spolupráci G2 se značkou Ralph Lauren nebo organizace Fnatic s Gucci. Dnešním dnem se do tohoto trendu zapojuje i domácí organizace Sampi, která představila kolekci pěti triček ve spojení se značkou Don Lemme.

Ke spolupráci se vyjadřuje samotný CEO organizace a její zakladatel¨, Jakub Jankto: “Chceme rozbít dlouho diskutované stigma o tom, že profesionální hráči a lidé v esportu obecně nemají styl. Naše streetwear kolekce byla navržena tak, aby si ji kdokoliv mohl vzít nejen na herní akce, ale i do školy, mezi kamarády nebo třeba do restaurace či čajovny. Cílem je dát tuzemskému esportu nový směr. Don Lemme je přesně to, co jsme hledali.

Nová kolekce oblečení
Nová kolekce oblečení
Zdroj: Tým Sampi

Značku Don Lemme založil podnikatel Dominik Nábělek, který kromě této značky vlastní i módní eshop stylovej.cz. K samotné spolupráci se Nábělek vyjádřuje následovně: “S klukama ze Sampi se už nějakou dobu známe a když vznikla myšlenka na kolaboraci, přišlo nám skvělé propojit dvě tak odlišné, ale zároveň blízké kultury. V Don Lemme se neporovnáváme s lokálními značkami. Naším cílem je konkurovat světovým značkám. A tohle je ta hlavní myšlenka, která propojuje Sampi a Don Lemme.

Po 6 měsících, kdy proběhl první kontakt, je kolekce hotová a od neděle 19. září 19:00 dostupná na adrese https://www.donlemme.cz/sampi/.

Štítky: Sampi, Don Lemme
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!