Přejít k hlavnímu obsahu

Fortune Gaming s novým designem

3. 5. 2011 | 17:23 Všechny hry
Tisková zpráva - Je mi velkou ctí Vám, návštěvníkům webu PLAYzone, oznámit, že byl nahozen dlouho plánovaný nový design webu Fortune-Gamingu.Jak jsem již nastínil v úvodu, byl nahozen nový design webu od Stanislava 'A3SPORT' Píska, kterému za celé Fortune děkuji za skvělou práci při plnění našich požadavků. Dále bych chtěl poděkovat Pedrovi za financování tohoto projektu, jenckovi za nakódování, Gobiemu za doladění chybiček, za pěkně zpracované 3D logo od Vuceka a nakonec Sindromovi za cenné rady a velkou pomoc!
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Je mi velkou ctí Vám, návštěvníkům webu PLAYzone, oznámit, že byl nahozen dlouho plánovaný nový design webu Fortune-Gamingu.

Jak jsem již nastínil v úvodu, byl nahozen nový design webu od Stanislava 'A3SPORT' Píska, kterému za celé Fortune děkuji za skvělou práci při plnění našich požadavků. Dále bych chtěl poděkovat Pedrovi za financování tohoto projektu, jenckovi za nakódování, Gobiemu za doladění chybiček, za pěkně zpracované 3D logo od Vuceka a nakonec Sindromovi za cenné rady a velkou pomoc!

Fortune web

Takto se k nové webové prezentaci vyjádřil majitel týmu, Petr "PedRo" Hybš:
V první řadě bych chtěl poděkovat A3sportovi za velmi pěkný design, Vucekovi za perfektní 3D logo, Jenckovi za velmi rychlé nakódování a implantaci RS a v neposlední řadě našemu webmasterovi Gobiemu, který web doladil podle mých představ. Proč změna webu? Já myslím, že to vyplynulo tak nějak přirozeně. Zdálo se mi, že tak trošku vzhledem naší webové prezentace vybočujeme ze zaběhlého trendu a ačkoliv to někdy může být přínosem, myslím, že nás stará webová prezentace držela malinko při zemi, protože teprve s novým designem začínáme opravdu přemýšlet o vstupu mezi kvalitnější celky tuzemské scény. Určitě mám v plánu vyřadit některé podle mého názoru zbytečné sekce, sponzory a partnery a také komplexně provětrat naše personální obsazení. Závěrem bych ještě poděkoval Sindromovi za velkou pomoc se závěrečnými komplikacemi a doufám, že se nová prezentace bude líbit.

Štítky: fortune
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.