Přejít k hlavnímu obsahu

Čtveřice našinců postupuje na Masters Tour Jönköping díky umístění na ladderu a doplňuje Faeliho

1. 3. 2020 | 18:23 Hearthstone
Letos třetí zastávka HS Masters Tour nabídne i solidní domácí účast. Z únorového ladderu na evropském a americkém serveru totiž do Jönköpingu postoupili hned čtyři naši karbaníci.
Jönköping
Jönköping

Kvalifikace na třetí zastávku letošní Hearthstone Masters Tour jsou v plném proudu a opět se v nich daří i našincům! Již před nějakým časem uspěl v jednom z online turnajů Oldřich "Faeli" Mahdal z Entropiq, a tak si místo na souboji o 500 000 dolarů hraném v rámci DreamHack Summer mezi 12. a 14. červnem zařídil jako první. Teď se k němu navíc připojují hned další tři hráči z česko-slovenské scény.

Postup do švédského Jönköpingu si díky skvělým výkonům na únorovém ladderu připsal Michal "RybkaPipka" Rybák z Inaequalis, který skončil pátý. Chuť z dřívější těsně nepovedené kvalifikace si na ladderu spravil také slovenský reprezentant Inside Games Martin "martim" Masrna, jenž se umístil jen příčku za ním. Těsně se do postupových míst se vešel ještě Martimův týmový kolega Josef "Jobsad" Smutný, který zaznamenal místo šestnácté. Po evropském neúspěchu si chuť zpravil ještě Michael "Cocon" Sázavský z nEophyte, který do Jönköpingu postoupil z amerického ladderu. Kvalifikační období navíc zdaleka není u konce, číslo pěti kvalifikovaných CZ/SK Hráčů tedy s největší pravděpodobností ještě poroste – nebo my v to alespoň doufáme!

PZ Challenge
miluju videohry a hlavně ligu legend