Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá zastávka Masters Tour se bude hrát online

8. 3. 2020 | 20:15 Hearthstone
Po druhé se letos v Hearthstone Masters Tour mělo bojovat na Bali, pak byl ale turnaj přesunut do Los Angeles. A nakonec se nebude hrát ani tam, Blizzard se totiž rozhodl vše přesunout pouze do online prostředí.
Masters Tour
Masters Tour

Epidemie koronaviru zužuje celý svět a v současnosti jde rozhodně o téma číslo jedna prakticky pro všechna média. A milostivý není nový koronavirus ani vůči esportu – zrušen už kvůli němu musel být nespočet akcí a i spousta z těch eventů, co se přímo tomuto vyhnuly, se dočkaly omezení, třeba ve změně místa konání. Tento případ se týká druhá zastávky Hearthstone Masters Tour, kterou se z důvodů bezpečnosti rozhodli v Blizzardu z rizikové Indonesie přesunout do Los Angeles. Už to způsobilo vlnu nevole, vždyť indonéské Bali patří ke známým turistickým destinacím a že se tam podívají, se těšilo i nemálo karbaníků.

Jenže marná sláva, nyní už na ně nečeká ani cesta do Ameriky. Vzhledem k současné situaci celé epidemie se Blizzard rozhodl vzít vše ještě o poznání razantněji a celý turnaj přesunout do online prostředí. Jako kompenzaci pro hráče, co si již koupili letenky, vývojáři nabízí až 1 500 dolarů. To je sice lepší než nic, na druhou stranu, nic nenahradí jedinečnou atmosféru LAN eventu, jak pro hráče, tak pro fanoušky. My ale věříme, že vše vyjde na jedničku i tak a turnaj hraný mezi 20. a 22. březnem si budeme moci užít na plno i tak!

miluju videohry a hlavně ligu legend