Přejít k hlavnímu obsahu

FaZe zbrojí i nadále, nyní představují hvězdného kouče

18. 2. 2020 | 13:17 PUBG: Battlegrounds
FaZe v loňském roce vyhráli dva ze tří splitů PUBG Europe League, šampiony si stali na prestižním mezinárodním klání GLL Grand Slam a na světovém šampionátu získali stříbro. Ani to však týmu s těmi největšími ambicemi nestačilo k tomu, aby neměli důvod změnit sestavu. Po jednom hráči tak nyní přichází i nový trenér.
FaZe Didz
FaZe Didz

Veleúspěšná sezóna by měla následovat novou ještě úspěšnější. Nejspíš takhle nějak to vidí ve FaZe, a právě proto se uchýlili ke změnám. S týmem se již před měsícem rozloučila dlouholetá stálice, Anssi 'mxey' Pekkonen by měl nyní posílit Team Liquid, se kterým již nějakou chvíli hraje. Novou akvizicí se stal Gustav 'GustavQQ' Blønd, který do té doby hájil barvy TSM a nyní už měsíc brázdí turnaje s FaZe.

Gustav však není jediným hráčem, jenž do slavné organizace míří z TSM, kteří prošli kompletní obměnou. O křeslo analytika ve FaZe přišel někdejší prvotřídní hráč Mathias Winther 'Larsen' Larsen, jehož jako trenér vyměňuje Dylan 'Didz' Didiano. Ten spolu s Gustavem přestupuje právě z TSM, kromě toho má za sebou působení v Shoot To Kill, později Lazarus, a platí o minimálně jednoho z nejlepších koučů na scéně.

Sestava FaZe pro rok 2020 vypadá takto:

 Švédsko David 'Fuzzface' Tillberg Persson
 Rusko Ivan 'ubah' Kapustin
 Norsko Ludvik 'Aitzy' Jahnsen
 Dánsko Gustav 'GustavQQ' Blønd

 Kanada Dylan 'Didz' Didiano – trenér

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: FaZe Clan
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.