Přejít k hlavnímu obsahu

GLL: Inside Games utekl postup o pouhých 6 bodů

9. 2. 2020 | 21:25 PUBG: Battlegrounds
Jestli si někdo za minulý rok vybudoval na mezinárodním poli pořádně renomé, tak to bezesporu byli Inside Games. Ti ale ani po změně v sestavě nezastavují a budou chtít navázat na sezónu, kdy si dvakrát zahráli v PEL studiu proti nejlepším týmům Evropy. Tentokrát však bojovali o podstatně globálnější klání.
Inside Games GLL
Inside Games GLL

UPDATE #2 (9. 2.): To je ale škody! Inside Games bojovali a chvílemi se i na postupových příčkách nacházeli. EXALT i Digital Athletics ale svůj drobný náskok z předchozích dní, kdy český celek musel hrát řadu her pouze ve třech, naneštěstí udrželi. Ačkoliv tak IG v poslední hře bojovali a oba největší konkurenti nezaznamenali ani jeden kill, rozhodující náskok se stáhnout nepodařil. K cestě do Švédska je dělilo pouhých šest bodů.

UPDATE #1 (8. 2.): Dva hrací dny jsou za námi a Inside Games jsou stále ve hře o postup do Švédska. Zatímco Team Liquid ničí konkurenci a TSM se naopak vůbec nedaří, česká smečka se šest her před koncem nachází na 9. místě, pouze šest bodů od posledního postupového místa. Nad sedmým místem už je ale příliš velký skok, takže se víceméně hraje o dva sloty. Podpořit českého zástupce můžete opět v neděli od 17:00.

GLL S4 EMEA Finals

Řeč je samozřejmě o Global Loot League, která zažila svůj velkolepý očekávaný návrat. Tentokrát však nejde o dlouhodobou soutěž, kterých má z loňského roku každý zřejmě dost, nýbrž o krátkodobé mezinárodní klání. V posledním lednovém týdnu jsme vás navíc informovali o tom, že se Inside Games dokázali po výhře závěrečné a rozhodující hry umístit mezi třemi nejlepšími týmy otevřené části evropské kvalifikace, díky čemuž se dostali do finální fáze regionu EMEA. Tady český zástupce doplní nejen nejlepší celky z ostatních regionálních kvalifikací z Ruska a Turecka, ale hlavně sedmička pozvaných týmů, kde najdeme jednu hvězdu vedle druhé.

EMEA Finals proběhnou online od 7. do 9. února, v pátek od 17:00 a zbylé dny od 19:00 bude na programu vždy šest her. Formát nijak komplikovaný není, vzhledem k tomu, že máme pouze šestnáct účastníků a není potřeba vymýšlet pokročilé skupiny. Celý region skládající se z Evropy, CIS a Blízkého Východu disponuje největším počtem slotů na světovém finále, rovnými osmi. Ač se to ale na pohled zdá jako vysoký počet, když z poslední části kvalifikační postoupí rovná polovina, tak našlapaná konkurence nedá nikomu nic zadarmo. Inside Games si totiž v EMEA Finals zahrají proti FaZe, Liquid, Na`Vi, TSM a spoustě dalších světoznámých jmen.

Cestu za jedním z potenciálně největších úspěchů domácího týmu v historii (světové finále nabídne prize pool 150 tisíc dolarů) budete celý víkend moci sledovat jak na oficiálním Twitch kanále s prvotřídními komentátory, který najdete ve spodní části článku, tak i se slovenským komentářem Samiaka na kanále PUBG_SKCZ.

PLAYzone Challenge 2020
GLL S4 EMEA Finals
Štítky: Inside Games, GLL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.