Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games se vrací do hry s novou prvotřídní sestavou

26. 3. 2020 | 14:24 PUBG: Battlegrounds
Organizace Inside Games od počátku podpory PlayerUnknown's Battlegrounds patří mezi domácí špičku. Po rozpadu elitní sestavy okolo PiXeL1Ka se však rozhodli nezavřít si tato vrátka a zlanařit se jim podařilo opravdu parádní sekci.
Inside Games PUBG 2020
Inside Games PUBG 2020

Přední česká organizace se z odchodu špičkového týmu oklepala opravdu rychle. Jak po konci minulé sezóny proběhly očekávané radikální změny v sestavách a vznikly celky nové, tak přesně to je případ čtveřice, která dosud působila pod jménem Splň sa mi senil – což je reference na hlášku MMA bojovníka Attily Végha. Řady tohoto týmu tvoří tři medailisté z loňského MČR a ani čtvrtý hráč do party není žádným nazdárkem.

Navrátilcem do dresu Inside Games je Ondřej 'sT4mZ' Gofroj, který zde působil před vznikem profesionální sestavy okolo PiXeL1Ka. Vicemistr České republiky bude mít po svém boku úderné slovenské duo Roman 'Romcekk' Hodorovský, Stanislav 'arSHO' Hrevúš, jež loni úspěšné hájilo barvy týmu Universe. Základní sestavu uzavírá Lukáš 'M1st1ck' Kotalík, který byl v loňské sezóně největším tahounem NemamVlasy. Pod křídla Inside Games kromě čtyř hráčů míří i bývalý eSubák Patrik 'Dudyss' Dudek, jenž zaujme pozici kouče. S týmem nadále podle oficiálních stránek zůstane i Martin 'KomiaX' Komínek, který bude i nadále týmovým manažerem.

Minulou sezónu jsem plánoval skončit s PUBG úplně na dobro, neměl jsem žádné vysoké ambice a jednoduše jsem se chtěl věnovat jiným věcem v mém osobním životě. Proto jsem se přidal do týmu FFFW, jelikož kluci měli úplně stejný mindset. I přesto, že jsme hráli jen české turnaje a trénovali opravdu jen výjimečně, se nám na závěr sezóny podařilo ukořistit 2. místo na MČR. Právě to mě motivovalo se vrátit zpět ve velkém a začít PUBG dávat něco víc než tomu bylo v roce 2019. Nabídka od Inside Games přišla po rozpadu jejich nejlepšího celku na tuzemské scéně. Jelikož jsem za Inside Games už v minulosti hrál, neváhal jsem a souhlasil s reprezentací právě této organizace.

prozradil v rozhovoru s Inside Games navrátilec sT4mZ.

O této sestavě jsme naposledy informovali ve spojitosti s evropskou kvalifikací na mezinárodní klání GLL, kde se ve finále otevřené kvalifikace regionu Europe West umístili ještě pod starým názvem na 8. místě. Premiéru v tmavomodrých barvách tradiční organizace si sT4mZ a spol. zažijí dnes na prvním letošním finále MČR série. Nyní zbývá už jen rozluštit otázku, jestli nová čtveřice naváže na loňskou cestu hraní na plný úvazek, nebo ne.

Nová PUBG sestava Inside Games:

 Česká republika Ondřej 'sT4mZ' Gofroj
 Slovensko Roman 'Romcekk' Hodorovský
 Slovensko Stanislav 'arSHO' Hrevúš
 Česká republika Lukáš 'M1st1ck' Kotalík

 Česká republika​​​​​​​ Patrik 'Dudyss' Dudek – trenér
 Česká republika​​​​​​​ Martin 'KomiaX' Komínek – manažer

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.