Přejít k hlavnímu obsahu

Kdy končí třetí sezóna?

18. 6. 2020 | 08:00 Fortnite
Třetí sezóna druhé epizody hry Fortnite sotva začala, nás ale zajímá kdy skončí? Díky zkušeným data minerům na tuto otázku známe odpověď!
fn
fn

Sezóna s pořadovým číslem tři odstartovala teprve včerejším ránem a předcházel jí úžasný event Device, při kterém se otevřel portál do jiného světa. Z něj se pak přivalila obrovská vlna tsunami, která pohltila téměř celou mapu. Právě proto je teď zaplavená mapa plná ostrůvků a smrtelně nebezpečných žraloků, ty ovšem můžete využít ve svůj prospěch jako velmi užitečný způsob dopravy. Nová sezóna jako vždy přináší mnoho novinek, můžeme zde najít nové skiny, zbraně, dopravní prostředky, nový engine pro vytváření vlastních deštníků a mnoho dalšího. O všem novém, co hra od dneška nabízí, jsme už psali, není tedy potřeba se opakovat.

Fakt, že je to jeden z nejvíce zásadních updatů za historii Fortnite, není třeba objasňovat. Otázkou však zůstává, kdy má třetí sezóna skončit. Vývojáři sice nic neprozradili, ale pro tyhle případy naštěstí máme k dispozici data minery, kteří nám pravidelně zajišťují dosud neznámé informace. A tak je tomu i tentokrát, datum, kdy má třetí season skončit, nám prozradil leaker známý jako HYPEX na svém Twitteru. Ten tvrdí, že konec je naplánovaný na 27. srpna, sezóna by tedy měla být dlouhá přesně 70 dní. Jak moc důvěryhodný tento leak není jisté, navíc jak známe Epic Games, vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby se naplánovaný datum na poslední chvíli kvůli technickým problémům posunuli.

V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.