Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes poznáme detaily nové české organizace. Opravdu za ní stojí pokerový milionář?

Na domácí scéně se letos dějí věci. Už začátkem ledna rozvířilo domácí vody oznámení full-time CS:GO týmu Sinners a nyní přichází rovnou celá organizace, která pod sebou bude mít hned několik sekcí s předními českými a slovenskými hráči.
Entropiq
Entropiq

UPDATE #2 (26. 1. 13:00): Tohle je náš svět! Tak zní slogan, jehož význam poznáme už během dnešního dne. Třetí teaser však potvrdil jednotlivé členy nové organizace, hájit její barvy bude PUBG tým ve složení Hawki, Double, RedgieBeardo a Kejdoran, elitní Hearthstone hráč Faeli a FIFA duo RIIJK, Huhnak. Jaký má ale organizace původ? Některé zdroje se skrze termín "datová analytika" z druhého teaseru dopátraly ke společnosti Ematiq, která by za vznikem tohoto projektu měla stát. Pokud by se tato informace opravdu potvrdila, tak by to jen podtrhlo velikost celého projektu. Majitelem zmíněné firmy je totiž pokerový šampion Martin Kabrhel, který je na All Time Money Listu číslem jedna mezi českými hráči. Jaká ale bude skutečnost?

UPDATE #1 (19. 1. 21:30): Nová esportová organizace. Profesionální zázemí. Hráči mezinárodní úrovně. Celosvětové pokrytí. Datová analytika. Již brzy. Takto zní jednotlivé slogany v druhém teaseru, který vyšel čtyři dny po tom prvním a který se šíří stejnou cestou. Je tedy potvrzeno, že opravdu půjde o novou organizaci s těmi nejvyššími ambicemi. Hlavní otázkou však zůstává, jaký bude její název a kdy se dozvíme úplně všechno?

Ve středu 21:30 se na sociálních sítích celé řady hráčů zčistajasna zjevil nový profilový obrázek a video se zelenou siluetou masky. Dá se tedy předpokládat, že na domácí scénu vstoupí nová organizace, která nejspíše nebude mít vůbec malé ambice. Tohle tvrzení si troufneme napsat vzhledem ke jménům, jež se zapojila.

První kompletní sestavou s použitým zmíněným logem je bývalý PUBG tým eXtatus, jehož hráči už dříve avizovali představení své nové střechy nad hlavou na termín 16. až 20. ledna. Úřadující mistři České republiky, kteří mají za sebou i krátké placené angažmá v Moops, se tak na cestě do Evropy možná dočkají plné podpory.

Nejsou však z řad aktuálních mistrů jedinými. Zelenou masku na své kanály nahodil i český reprezentant v Hearthstone, Oldřich 'Faeli' Mahdal, u kterého se o jiných než mezinárodních ambicích mluvit nedá. Posledními zapojeními hráči jsou elitáři hry FIFA 20, dvojice známých jmen Štěpán 'RIIJK' Sobocki a Patrik 'Huhnak' Hornák.

Jak to bude s potenciální novou organizací ve skutečnosti, si nejspíše ještě pár dní počkáme. Jediný komentář k videu, které můžete vidět níže, je totiž nápis "TOHLE..." se dvěma kuličkami znázorňujícími barvy týmu.

Štítky: Faeli, Huhnak, RIIJK, Entropiq
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.