Přejít k hlavnímu obsahu

Nový event Doom in the Tomb! vychází již dnes, co si o návratu 23 karet na Standard myslí Jarla?

8. 10. 2019 | 15:48 Hearthstone
Blizzard konečně odhalil kompletní seznam Wild karet vracejících se v rámci eventu Doom in the Tomb! na Wild. Spolu s tímto představením se také na názor na celý tento krok zeptali našeho jediného velmistra Jaromíra "Jarla" Vyskočila.
Jarla
Jarla

Před více než týdnem přišla od Blizzardu zpráva, kterou asi moc hráčů nečekalo – z Wildu se v rámci nového eventu navrátí na chvíli 23 karet na Standard. Jaké to budou, tehdy jasné nebylo, vývojáři ale nyní v novém článku na playhearthstone.com představili celý seznam a také se na názor na tuto zásadní změnu zeptali jakožto lídra skupiny B v evropských Grandmasters Jaromíra "Jarla" Vyskočila, našeho jediného velmistra a také úřadujícího mistra ČR.

Karty, vracející se během eventu Doom in the Tomb! na Standard:

MČR mobile lístky

Jak tedy celý dočasný návrat několika vybraných karet na Wild Jarla vnímá? Dle svých slov se těší na to, jak si znovu vyzkouší známé karty, z nichž je jeho osobně nejoblíbenější Emperor Thaurissan, i když sám uznává, že si není úplně jistý, jestli se vůbec bude tento legendární neutral minion za 6 many někde hrát. Metou podle něj ale tato změna rozhodně minimálně trochu zahýbe, Jarla očekává, že silná bude třeba Tempo Mage s Flamewakerem, Emperorem a Ragnarosem. Nevylučuje ani to, že se kvůli N'Zothovi bude v nějakých control balíčkách hrát deathrattle package a upozorňuje také na to, že díky Shaku a Swashburglarovi bude silnější Burgle Rogue. Jako zajímavost pak vypíchl také to, že díky OTK Paladin by mohl mít díky Emperorovi možnost udělit až 50 damage za kolo.

Případné změny mety zásadně ovlivní i Jarlu, hrát s těmito kartami totiž bude možné jak na letos poslední zastávce Hearthstone Masters Tour v Bukurešti, tak v samotném play-off Grandmasters. Zasáhnout pak tato změna zasáhne i domácí eventy, karty bude možné využít i na víkendové Samsung Podzimní Sklizni, Last Call turnaji i samotném Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách!

Event Doom in the Tomb!, který tyto karty zpět na Standard přinese, do Hearthstone dorazí již v úterý 8. října v 19:00. V rámci této změny všech výše zmíněných 23 karet každý hráč zdarma obdrží ve speciální kopii, jenž bude právě hratelná na Standardu, a na rozdíl od zbytku eventu vám tyto kopie v kolekci zůstanou hned dva měsíce. Ostatní části Doom in the Tomb!, jako jsou třeba k Halloweenu tématicky laděná adventura Haunted Tomb, speciální Tawern Brawly či Dual-Class Arény, pak ve hře setrvají do 30. října.

Štítky: Jarla
miluju videohry a hlavně ligu legend