Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme velkou sérii turnajů ve všech hrách od Riotu, kde rozdáme 100 tisíc korun!

Herní studio Riot Games má nejvíce kompetitivně zaměřených titulů a díky spolupráci se společností HyperX vám to nyní ukážeme v celé své krase!
HyperX
HyperX

Kdo alespoň tuší, co je to esport, tak o hře League of Legends prostě musel slyšet. Titul od společnosti Riot Games byl dlouhé roky jediný, což se ale vloni změnilo. Studio oslavilo své desetileté výročí a pro fanoušky her si připravilo spoustu velkých oznámení, mezi nimiž nechybělo představení hned několika různých titulů. Některé si již získávají oblibu a utvářejí komunitu, jiné světlo světa spatří v blízké době. Už v loni v létě vyšlo Teamfight Tactics a dostalo se také mezi tituly MČR 2019, kde se šampionem stal JJPasak. Karetní hra Legends of Runeterra se na domácí scéně příliš nechytila, naopak letošní FPS hit VALORANT má ambice ze všeho nejvyšší.

My jsme se za partnerské podpory HyperX rozhodli propojit všechny čtyři tituly a utvořit jednu velkou sérii pro všechny milovníky her od Riotu. Ambasadorem celé série se navíc stal reakční král a dnes již variety streamer Petr 'CzechCloud' Žalud. Celá série odstartuje kláním v League of Legends 16. listopadu a pokračovat budeme o následujících třech pondělcích. Každý večer nabídne jeden titul a 25 tisíc korun k tomu. Žádný složitý formát či kvalifikace – prostě se jen přihlásíte a budete mít jeden večer na to uspět! Registrovat se do všech turnajů můžete již nyní, tak si zapište do kalendářů termíny, ať na ně do té doby nezapomenete. 

Kompletní harmonogram HyperX turnajů:

Oficiálním produktem celé této turnajové série je herní klávesnice HyperX Alloy Origins s mechanickými spínači HyperX Red. Tato klávesnice je absolutní špičkou, více informací a možnost ji zakoupit naleznete zde.

HyperX Alloy Origins
Štítky: HyperX, Riot Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.