Přejít k hlavnímu obsahu

První GSL skupiny Samsung MČR v Hearthstone domů poslaly i Jarlu či Parduba

14. 11. 2020 | 17:30 Hearthstone
Úvodní část Samsung MČR v Hearthstone už je za námi, a dle předpokladů úplně nedopadla – v první osmičce vyřazených se totiž mimo jiné nacházejí třeba i favorité Jarla a Pardub.
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Jestli jste nestihli sledovat začátek letošního Samsung MČR v Hearthstone na streamu, rozbor jednotlivých tam odvysílaných utkání si můžete přečíst v naší coverage. Zajímá-li vás ale spíše to, jak v první GSL skupinové fázi vše dopadlo, právě na to se zaměříme tady. Jako první se podíváme na skupinu A, která rovnou přinesla spoustu překvapení – na rozdíl od očekávaného postupu Parduba a BlizzconJana jsme totiž byli svědky jejich brzkého konce v turnaji, a místo v další části turnaje si tak odnesli outsideři JaMMeX a Myschossy.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020

V Béčku se pak sice dle předpokladů dále dostal Faeli, kterého doplnil jeho týmový kolega En1gma, jenže ve skupině C pak přišlo selhání dalšího velkého favorita Mattyho. Místo něho z této skupiny postoupili Krajda a RybkaPipka, což znamenalo, že o šanci na zisk titulu přišel i jediný zahraniční účastník Pepe, a to nás to největší překvapení stále ještě čekalo. Z Déčka totiž do další skupinové fáze nezvládl postoupit absolutně největší favorit celého turnaje, Jarla, který se musel sklonit před m1lanem a Jobsadem. Druhá skupinová fáze tak tedy nabídne ne úplně očekávané složení, i tak ale půjde o parádní Hearthstone! O jejím průběhu vás budeme informovat v naší další coverage a sledovat ji samozřejmě lze i na streamu a HbbTV kanálu Prima COOL.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend