Přejít k hlavnímu obsahu

První turnaj je tu. Přijď ukázat, že jsi legenda!

11. 2. 2020 | 08:00 Legends of Runeterra
První letošním přírůstkem mezi esportové tituly je Legends of Runeterra, ambiciózní karetní hra od Riot Games. O úspěších Pokrovace v globálním měřítku už nejspíše každý slyšel, nyní je třeba začít budovat turnajovou scénu u nás. Nejsme sice první, ale ani u nás Runeterra nemůže chybět, a s prvním turnajem vyjedeme už 11. února.
LOR turnaj
LOR turnaj

Legends of Runeterra nabízí všem milovníkům karetních her možnost začít od nuly v novém titulu, kde mohou zúročit své zkušenosti z oboru. Na prvních turnajích či mezi populárními streamery tak nechybí dřívější hvězdy především Hearthstone. Právě i bývalý domácí HS hráč a komentátor Horaczio vyhrál koncem ledna první lokální LoR turnaj, pořádaný novým portálem PlayFairPlay. Nyní bude mít nejen on šanci uspět i u nás.

V úterý 11. února totiž máme pro všechny hráče připravil náš Launch turnaj. V nové hře to na scéně může být opravdu velké, proto je potřeba hned od prvopočátku práskat do koní. Formátem bude Single Elimination pavouk a zápasy nabídnou BO3 Blind Pick bez banu. Pro všechny s ambicemi máme připraveny tři věcné ceny, pouze o nich to však nebude a věříme, že u budování scény v novém titulu nebude chtít chybět naprosto nikdo!

LOR turnaj
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.