Přejít k hlavnímu obsahu

První vlna registrací na PLAYzone Challenge pomalu končí

Naše poprvé bylo velké, ale ve 2020 to menší opravdu neplánujeme, ba naopak. Rok 2019 přinesl celkem 533 registrovaných hráčů a příště chceme atakovat tisícovku. Na prvním ročníku BYOC akce PLAYzone Challenge jsme si ledacos vyzkoušeli a získané zkušenosti budeme chtít zúročit na pokračování, pro které se již nyní můžete registrovat.
PLAYzone Challenge
PLAYzone Challenge

Největší domácí BYOC akce současnosti, to je PLAYzone Challenge, která již v říjnu odhalila své datum konání pro rok 2020 – 22. až 24. května. V prosinci jsme však přišli s druhou várkou opravdu důležitých informací! Pokud zavítáte na oficiální stránky pzchallenge.cz, tak si všimnete, že jsme s předstihem spustili registrace.

V seznamu hlavních titulů se objevuje všech sedm z prvního ročníku (CS:GO, PUBG, Fortnite, Hearthstone, League of Legends, StarCraft II, Rainbow Six Siege), ale i tři novinky. Šanci jsme se rozhodli dát Dotě 2, ve které podobná domácí akce opravdu chybí, a také stále se rozvíjející scéně ve hře Teamfight Tactics, která nechyběla ani na loňském MČR. Třetím dodatečně zařazeným nováčkem je Rocket League, kterému se rovněž snažíme přijít na kloub. Turnaje jsou samozřejmě pro všechny, od profíků přes ambiciózní nováčky až po ty skutečné garážové casual hráče, čemuž bude po loňských zkušenostech uzpůsoben i formát jednotlivých turnajů.

PLAYzone Challenge 2020

Podobně jako vloni budou registrace probíhat v několika vlnách, kdy ta nejlevnější startuje právě nyní. Pokud sebe nebo svůj tým registruješ do 1. února 2020, ušetříš 200 Kč a budeš mít jistotu, že levnější vstup už nikdy nekoupíš. Spolu s tím bychom rádi doplnili, že pokud by se nenaplnila kapacita vašeho turnaje, tak bychom všem registrovaným hráčům poskytli vrácení 100 % z ceny. Nemusíš tak mít obavy z registrace v první vlně. Po úpravě administrace navíc bude možné měnit soupisku týmu, takže ani tohle už překážkou nebude.

Detaily jednotlivých turnajů, jako je prize pool, samotný formát nebo třeba zařazení do MČR, to všechno budeme oznamovat postupně. Slíbit však s jistotou můžeme, že zábavu si užije naprosto každý. Aktuálně navíc pracujeme na anglické mutaci oficiálního webu, abychom byli otevření zahraničním návštěvníkům a pokusili se přiblížit dalšímu velkému milníku registrovaných hráčů. Pokud tak ještě nevíš, co si přát nebo sám sobě nadělit pod stromeček, registrace na PLAYzone Challenge 2020 je tou správnou volbou – tak neváhej ani minutu!

Pro aktuální informace o akci doporučujeme kromě oficiálních stránek sledovat i facebookovou událost.

PLAYzone Challenge 2020
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.