Přejít k hlavnímu obsahu

PZ Challenge prodlužuje registrace do 9. června

Nebylo to plánované, ale váš zájem nás přesvědčil. Již přes víkend jste si mohli všimnout, že jsme na stránkách akce nevypnuli možnost registrací – ta je totiž prodloužena až do neděle 9. června 23:59.
PLAYzone Challenge 2019
PLAYzone Challenge 2019

První ročník naší BYOC akce PLAYzone Challenge se uskuteční již 21. až 23. června, přípravy jsou tedy více než v plném proudu. Řada hráčů však nechávala svou registraci na poslední chvíli, a v závěru května jsme tak byli zahlceni desítkami dotazů či žádostí. Event byl naplánovaný pro několik stovek hráčů a my jsme samozřejmě rádi, že jsme před pár dny pokořili hranice 300 a následně 400 registrovaných hráčů. Tady však nekončíme.

PLAYzone Challenge 2019

PLAYzone Challenge 2019 nabídne již za necelé tři týdny sedm hlavních turnajů a řadu doprovodných turnajů klidně v desítkách dalších. Zatímco u šesti hlavních her se čísla přihlášených týmů či hráčů s lehkostí přehoupla přes minimální kapacitu nutnou pro uskutečnění turnaje, v League of Legends se stále bojuje. Matematika hovoří jasně, alespoň osm týmů nebo nic. Počty registrovaných napříč hrami jsou ke dnešku následující:

  • csgo mini Counter-Strike: Global Offensive – 21 týmů
  • fortnite mini Fortnite – 20 dvojic
  • hs mini Hearthstone – 73 hráčů
  • lol icon League of Legends – 4 týmy
  • pubg mini PlayerUnknown's Battlegrounds – 32 týmů (plná kapacita)
  • r6 mini Rainbow Six: Siege – 10 týmů
  • sc2 mini StarCraft II – 21 hráčů
  • volné hraní – 19 hráčů

Věříme, že vás tímto krokem potěšíme a pokud jste se včas nestihli rozmyslet, uskutečnit platbu nebo jste měli jiný důvod k dosavadnímu nepřihlášení, tuto poslední možnost do 9. června 23:59 si ujít nenecháte!

PLAYzone Challenge 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.