Přejít k hlavnímu obsahu

Red Bull M.E.O. se vrací, šanci budou mít i Češi a Slováci

15. 9. 2019 | 18:08 Brawl Stars Clash Royale Hearthstone
V Clash Royale, Brawl Stars a Hearthstone budou bojovat hráči ze zhruba 30 zemí světa v dalším pokračováním turnaje v mobilních hrách Red Bull M.E.O. A mezi zúčastněnými zeměmi nechybí ani Česko a Slovensko!
Red Bull M.E.O.
Red Bull M.E.O.

Red Bull M.E.O, jeden z největších turnajů v mobilních hrách, se vrací pro druhou sezónu! Hrát se bude zase ve třech titulech, návratu se dočká dvojice games z dílny Supercellu Clash Royale, Brawl Stars, ke kterým se tentokrát místo MOBA hry Arena of Valor připojí Hearthstone. Možnost bojovat v tomto turnaji ani tentokrát neobdrželi hráči ze všech koutů zeměkoule, kvalifikovat se na světové finále budou moci zase jen obyvatelé určitých zemích. Těch je nyní zhruba jen 30, v nichž se ve všech odehrají turnaje v Clash Royale. Jen na některé země ale bude čekat kvalifikace v Hearthstone a v ještě menším počtů států dostanou šanci hráči Brawl Stars. 

Seznam zemí

Dobrou zprávou ale je, že v seznamu zúčastněných zemí najdeme i Česko a Slovensko. Obě země jsou stejně jako minule spojené do jednoho velkého regionu, ve kterém se rozdává dvojnásobný počet míst na LAN finále – dva sloty budou čekat na domácí hráče HS a CR, v Brawl Stars u nás bohužel turnaj neproběhne. Zajistit si své místo v regionálních kvalifikacích můžete přímo na oficiální stránce turnaje.

miluju videohry a hlavně ligu legend