Přejít k hlavnímu obsahu

Showmatch v rámci Red Bull Ultimátního Hráče si podmanil český reprezentant Jakub Jankto

27. 2. 2021 | 19:58 EA SPORTS FC 24
V nejbližších týdnech je na programu další ročník netradiční soutěže Red Bull Ultimátního Hráč, ve které vyhraje ten nejvšestrannější. FIFA 21, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Clash Royale a Bike Unchained 2 jsou letošními podporovanými hrami, a právě v prvních dvou jmenovaných proběhnou i dva velkolepé showmatche.
 FIFA 26. února 2021 • 18:00 Jankto vs. Hrošovský
FIFA 26. února 2021 • 18:00 Jankto vs. Hrošovský
Zdroj: grafika Red Bull

UPDATE: 25letý český reprezentant Jakub Jankto se ukázal v plné síle a slovenskému soupeři nasekal dvojciferný počet gólů. Finální výsledek showmatche proti Patriku Hrošovskému je 11:4 pro hráče Sampdorie. Vedle toho už ale byl oznámen soupeř SINNERS pro následující CS:GO showmatch, který si určitě nenechte ujít!


Jakub Jankto je pro domácí esportovou scénu známým jménem. Zakladatel organizace Sampi před osmi lety bojoval o medaili na Mistrovství České republiky, načež se s herními ambicemi rozloučil, protože prorazil ve velkém fotbale. Hráč italské Sampdorie patří k české špičce a od roku 2017 je i stálicí české reprezentace.

Patrik Hrošovský pochází ze Slovenska, ale úspěšnou kariéru odstartoval až ve plzeňské Viktorii, kde odehrál více než 150 zápasů. Jeho výkony zaujaly zahraniční skauty a na první mezinárodní štaci se slovenský reprezentant vydal před rokem a půl. Dnes hájí barvy belgického klubu KRC Genk, aktuálně třetího týmu tabulky.

Proč vám tyto dvě fotbalové persony představujeme? Jankto a Hrošovský se totiž právě dnes proti sobě utkají ve FIFĚ! Především Jankto je proslulý svým skillem a nejednou se už někde představil i na streamu. Nyní se však bude muset vytáhnout, protože slovenský konkurent mu v rámci showmatche nedá nic zadarmo. 

Vše o Red Bull Ultimátním Hráči se dozvíte na webu redbull.cz/hrac nebo v našem dřívějším článku, samotný FIFA showmatch proběhne v sobotu 27. února od 17:00. Výše ovšem zmiňujeme, že FIFA souboj nebude jediný a chystá se také velký zápas v CS:GO. O tom, koho by v něm SINNERS mohli vyzvat, jsme se rozepsali zde.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.