Přejít k hlavnímu obsahu

Repre Gold ovládla lower bracket a postupuje do finále 3. Hitpoint ligy

29. 3. 2021 | 17:01 League of Legends
Vítěze první i druhé Hitpoint ligy už známe a ve středu nás čeká rozhodující zápas nejnižší divize. Gaming Team Kravaře Academy svého soupeře už zná.
Hitpoint
Hitpoint
Zdroj: Hitpoint

Jarní split ligového League of Legends pod hlavičkou Hitpointu nabídne poslední finále. Titul v Mastercard Hitpoint Masters obhájila eSuba, druhou ligu podruhé v řadě opanovala akademie Vikingekrig a zbývá zjistit, kdo si odnese premiérové prvenství nově vzniklé třetí divize.

Grandfinále nabídne střet týmů z opačných pólů pavouka. Akademie Gaming Team Kravaře postupovala do play-off z prvního místa, obě Bo5 ve winners bracket dotáhla k přesvědčivému vítězství ve třech hrách a do titulového zápasu vstoupí v roli favorita.

Cesta Repre Gold byla o poznání trnitější, o postup do vyřazovací části tým bojoval do posledního hracího kola a začínal v losers bracket, ze kterého vede cesta do finále přes čtyři série. Přes všechna očekávání RPG uspěli, jejich forma se v rámci play-off stupňovala a ve středu budou mít možnost zázračnou jízdu dotáhnout do vítězného konce.

Finále můžete sledovat na oficiálním kanále Hitpointu ve středu od 18 hodin.