Přejít k hlavnímu obsahu

Trojnásobní šampioni americké ligy přichází o působiště

24. 12. 2019 | 09:45 PUBG: Battlegrounds
S americkou scénou už to vážně přestává být sranda. Jestli se u někoho očekávalo, že si organizaci udrží, byli to právě hráči Tempo Storm. Světě div se, ani jim se to nepodařilo.
Tempo Storm
Tempo Storm

Pokud si na papír vypíšete deset nejlepších týmů posledního splitu National PUBG League, zjistíte, že polovina přišla o své zázemí a ve druhé polovině najdete jediné jméno známé organizace, konkrétně Team Envy. Když k tomu připočítáme dřívější ústup ze scény v podání Cloud9, americká scéna slibnou budoucnost nemá.

Dva dny před Vánoci oznámil ukončení své podpory další gigant jménem Tempo Storm. Pokud se u některého týmu mluvilo, že se organizaci vyplatí jej ve svých řadách i nadále mít, byl to právě tento. Na mezinárodní scéně sice díru do světa jeho hráči neudělali, ale už jim nikde odpáře, že právě oni dokázali vyhrát všechny tři sezóny nejvyšší americké ligy NPL, která do nové sezóny zaniká. Nejspíš tak chápete, o jakou jde zkázu, když si střechu nad hlavou nedokážou Meluke a spol. udržet, ačkoliv jsou pouze ve třech poté, co Zanpah ukončil kariéru.

Podobně jako u Lazarus je posledním oficiálním turnajem Tempo Storm světový šampionát, kde si vystříleli 14. příčku z 32 týmů. Současně si ale organizace drží svoji PUBG Mobile sekci. Je tohle ta pravá budoucnost?

Poslední oficiální složení sestavy Tempo Storm:

 Kanada Luke 'Meluke' Laing
 Spojené státy americké Logan 'Zanpah' Heckman
 Spojené státy americké Mike 'Sharky' Gariti
 Kuba Daniel 'Sharpshot' Hernandez

Štítky: Tempo Storm
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.