Přejít k hlavnímu obsahu

Známe podobu úvodních skupin Samsung MČR mobile

6. 11. 2019 | 21:02 Hearthstone
Dva dny, jen tolik už zbývá do startu Samsung MČR v mobilních hrách! Největší herní akce na CZ/SK scéně bude v pátek z mobilní části hostit primárně Clash Royale, po konci tohoto turnaje se ale dostane i na první skupinovou fázi v HS. Právě její podobu konečně známe!
Samsung MČR mobile 2019
Samsung MČR mobile 2019

Hearthstone turnaj v rámci Samsung Mistroství České republiky v mobilních hrách přivítá šestnáct hráčů, kteří si to na úvod rozdají ve čtyřech GSL skupinách. O jejich podobě bylo rozhodnuto dobře známým systémem, který se mimo jiné využívá i třeba ve fotbalové Lize Mistrů – karbaníci byli dle celkového MČR bodování rozděleni do čtyř výkonnostních košů. Z každého pak byl přiřazen jeden hráč do jedné skupiny a to tak, že v každé narazí na úvod hráč z koše prvního na hráče ze čtvrtého a v druhém zápase si to zase rozdají karbaníci z druhého a třetího. Los měli na starosti Kany a skeri a probíhal živě na streamu (záznám zde).

Samsung MČR v Hearthstone, úvodní zápasy GSL skupin
Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
 Česká republika Pardub
vs.
 Slovensko Zataro
 Česká republika Valdaboy
vs
 Slovensko JoŽo
 Česká republika Vlčák77
vs.
 Slovensko Leviathan
 Česká republika Matty
vs.
 Česká republika BlizzconJan
 Česká republika Scruffy
vs.
 Česká republika ČiliJalapeňo
 Česká republika​​​​​​​ Faeli
vs.
 Česká republika​​​​​​​ Jobsad
 Česká republika​​​​​​​ Zukys
vs.
 Česká republika​​​​​​​ Kapr
 Česká republika​​​​​​​ Norwis
vs.
 Česká republika​​​​​​​ ecoo
Samsung MČR mobile 2019

Po této skupinové fázi, která se odehraje v pátek (na kompletní časový rozvrh HS turnaje se můžete podívat zde), bude následovat ještě jedna, opět hraná formátem GSL. Po ní už přijde na řadu play-off, v němž se čtyři nejlepší poperou v single-elimination pavouku o titul. Průběh turnaje budete moci sledovat nejen přímo z pavilonu B BVV, ale také na streamu, kde ho pro vás komentářem doplní dvě casterské dvojice, CzechCloud, Pokrovac a Kany, Mamut. Jestli ale budete na turnaj koukat pouze ze streamu, budete tak ochuzeni o jedinečnou atmosféru či kopu doprovodného programu. Tak si nezapomeňte pořídit lístky!

Samsung MČR mobile
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend