Přejít k hlavnímu obsahu

Další změny v SoA

5. 10. 2006 | 21:09
Poslední dobou jste se mohli dočíst o mnoha změnách v oldschool powerhousu Spirit of Amiga. Sestava se za několik měsiců několikrát změnila a ani posledně oznámený line-up nebude výjimkou a ve smutné tradici pokračuje. SoA se lepí smůla na paty a ze squadu odchází rovnou dvojice dánských hráčů - Faagan a zone.
Výchozí obrázek

Poslední dobou jste se mohli dočíst o mnoha změnách v oldschool powerhousu Spirit of Amiga. Sestava se za několik měsiců několikrát změnila a ani posledně oznámený line-up nebude výjimkou a ve smutné tradici pokračuje.  SoA se lepí smůla na paty a ze squadu odchází rovnou dvojice dánských hráčů -  Faagan a  zone.

Prvně jmenovaný před několika týdny opustil norský klan  NoA a spolu s anizz-em a caution-em dali dohromady novou pětici hráčů , kteří spolu až dodnes hájili barvy SoA. Nyní ale Faagan oznámil definitivní ukončení kariéry, o kterém uvažoval již před vstoupením do SoA. Důvod odchodu hráče zone-a je nabídka od jiného klanu, která se podle jeho vlastních slov nedala odmítnout.

Zbývající tři hráči:

 Anizz
 Sunde
 caution

zdroj: www.sk-gaming.com

by inF