Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Liga I: Polovina soutěže je u konce

19. 3. 2016 | 00:42 Hearthstone
Výchozí obrázek

PLAYzone HS liga

Premiérová sezóna naší PLAYzone HS Ligy se nám pomalu přelévá do své druhé poloviny, tento pátek se kromě jedné výjimky ukončí celá první polovina soutěže. Jeden ze zápasů se nám odkládá a to bohužel duel dvou lídrů celé ligy meygera proti Faelimu, z důvodu Faeliho doprovodu Pokrovače na EU Winter Championship. Program začne v neděli večer až od 20:00, těšit se můžete na komentátorskou dvojici Martin "D0L1K" Doležal a Josef "Pido" Reischig.

HS liga 7. kolo

Šlágr kola

Kolo s pořadovým číslem sedm PLAYzone Ligy I nabídne papírově dosud nejkvalitnější duel, v jednom ze zápasů se utkají meyger a Faeli, tedy dva hráči z čela soutěže. Bohužel jak je psáno výše, tento zápas s označením šlágr kola se neodehraje v daném termínu, nicméně až jako dohrávka kola. I tak uvidíme dle mého názoru velice zajímavé zápasy, jako například duel Namcora a Raidyho, tedy dvou hráčů s aktuálně stejným počtem bodů. To a mnohém více uvidíte klasicky na našem Twitch kanále PLAYzoneTV, komentátoři se na vás již těší!

MČR 2016

Štítky: Playzone liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.