Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Liga I: 9. kolo, David poráží Goliáše!

1. 4. 2016 | 17:37 Hearthstone
Výchozí obrázek

PLAYzone HS liga

V pátek podvečer se uskuteční již deváté kolo PLAYzone Hearthstone ligy. S náskokem šesti bodů je aktuálním lídrem Oldřich "Faeli" Mahdal z eSuby, jenž si drží winstreak sedmi zápasů. Dnes se večer se očekává prodloužení vítězné série, čeká ho totiž RVG.wenek. Nezapomeňte také přijít na stream PLAYzoneTV od 19:00, kde vám do zápasů bude po několikatýdenní pauze povídat populární dvojice Petr "CzechCloud" Žalud a Martin "D0L1K" Doležal.

HS liga 9. kolo

Šlágr kola

V úvodu jsme sice psali o zápasu 9. kola 1. PLAYzone Ligy mezi Faelim a wenkem, tento duel však není zvolen šlágrem kola. Nejzajímavější zápasem dle našich předpokladů by měl být duel číslo čtyři, tedy klání mezi Ladislavem "meyger" Majerem z Fraternitas a Vladimírem "Raidy" Halamou z týmu eEriness. Meyger se dlouho držel na čele ligy, nicméně poslední dvě kola nezvládl, naopak Raidy se škrábe vzhůru i díky 3 suverénním výhrám 3:0. Vítězství v této partii ho může posunout před meygera na 2. místo, ten se ale jen tak nedá. Tento pátek máme pro vás samozřejmě připravený stream, takže vidíme se od 19:00 na Twitchi PLAYzoneTV.

MČR 2016

Štítky: Playzone liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.