Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Liga I: 10. kolo od 20:00 na streamu

8. 4. 2016 | 17:21 Hearthstone
Výchozí obrázek

PLAYzone HS liga

Tento pátek nás nečeká nic jiného, než pokračování již tradiční PLAYzone Hearthstone ligy. V minulém aprílovém vydání jsme byli svědky opravdu aprílových her, které byly doslovnou reklamou na boje v PLAYzone lize. Doménou soutěže je aktuálně zejména vyrovnaná tabulka, mezi hráči na 2. až 7. místě je rozdíl pouze jediné výhry! Kdo se v tabulce posune tentokrát? To se dozvíme na komentovaném streamu v podání dvojice D0L1K & Pido.

HS liga 10. kolo

Šlágr kola

10. kolo 1. PLAYzone HS Ligy odstartuje tentokrát ve 20:00, na úvod se představí Melane proti Faelimu, který se bude snažit odčinit překvapivou porážkou z minulého kola. Mimo to uvidíme ještě další dva duely, zápas mezi Silhanem a meygerem je odložen na neurčito. Za šlágr aktuálního kola bychom suverénně zvolili duel #2 mezi Vladimírem "Raidy" Halamou a Romanem "Romasik" Patákem. Oba hráči v posledních kolech prokazují výtečnou formou, díky které se oba hráči posunuli na postupové pozice na LAN finále. Tipněte si do komentářů, jak tento zápas dopadne! Zápasy budou klasicky odvysílány na Twitchi naší PLAYzoneTV.

MČR 2016

Štítky: Playzone liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.