Přejít k hlavnímu obsahu

Seniks se pro kvalifikaci na Continental Series dal dohromady s bývalými hráči FaZe nebo Tempus

25. 5. 2020 | 19:50 PUBG: Battlegrounds
O tomto víkendu finišuje charitativní část PUBG Continental Series, kde se ve finále o 100 tisíc dolarů popere i CZ/SK tým Entropiq a další krajan PiXeL1K ve službách severského týmu Tempus. Oči dalších hráčů ale směřují vstříc PCS Series 1, kam se je opět možnost kvalifikovat.
Seniks
Seniks

PUBG Continental Series je aktuálně nejprestižnější turnajovou sérií, která v jednotlivých regionech nahradila světovou PUBG Global Series. Zatímco o víkendu ve třídenní bitvě vyvrcholí úvodní Charity Showdown, o kterém najdete více informací zde, tak už za pár dní odstartují první kola otevřené kvalifikace do hlavní části PCS. Ve hře jistě uvidíme česko-slovenské týmy možná dokonce v desítkách, komunita si totiž jako celek po příchodu Valorantu stále drží svůj standard. Českých či slovenských jednotlivců ale v mezinárodních sestavách tolik nepůsobí, z těch nejvýraznějších bychom jmenovali PiXeL1Ka z Tempus a LukeeVa ze sniip teamu.

Tohle duo nyní následuje Daniel 'seniks' Ručka, bývalý hráč Inside Games a někdejší kouč či pátý hráč CZC.eSuby. Na své dovednosti nezapomněl ani on, ani Evropa, protože si jej do Potato Squadu nyní vytáhl Švéd rhyp. Tento celek v minulé PCS kvalifikaci regionu EU West prošel až do finále, kde se ale nevešel do postupující sedmičky. Kapitán se rozhodl vyměnit většinu sestavy a největší hvězdou nové čtveřice je bezesporu Haxete, bývalý hráč FaZe Clanu. Registrovanou soupisku pak uzavírá Hanni, další seveřan, tentokrát z Dánska. EUW kvalifikace na PUBG Continental Series 1 by měla odstartovat 28. května, tak držíme všem palce!

Sestava týmu Potato Squad:

 Švédsko Jonathan 'rhyp' Eklund
 Dánsko Johannes 'Hanni' Otto
 Švédsko Adrian 'Haxete' Blom
 Česká republika Daniel 'seniks' Ručka

I když nejsem poslední dobou moc aktivní na sociálních sítích, tak stále grindím PUBG. Do hry přidali rankedy, a tak je teď konečně co hrát. 28. května navíc začíná druhá otevřená kvalifikace do prozatím největšího letošního online turnaje po aktuálním PCS. Tentokrát je dokonce dvojnásobný prize pool, a to 200 tisíc dolarů, takže jsem aktivně hledal tým a myslím si, že se mi jej podařilo najít. Tak nám držte palce, cesta to nebude jednoduchá,
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.