Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite se ve třetí sezóně potýká s crashováním hry

18. 6. 2020 | 14:00 Fortnite
Jak už nejspíš všichni víte, včera začala třetí sezóna Fortnite Chapter II. S tou přišel obrovský update s novou skvělou mapou, skiny, zbraněmi, dopravními prostředky a mnohým dalším. Ne všechno je ovšem tak skvělé, jak se na první pohled může zdát.
fn
fn

Je jasné, že s aktualizacemi v takových rozměrech vždy přichází nějaký ten problém. A jinak tomu nebylo ani při vydání updatu pro novou sezónu Fortnite po ohromujícím eventu Device, po kterém byla téměř celá mapa spláchnuta gigantickou vlnou tsunami. O všem, co je ve hře nové, už jsme psali mnohokrát. Hráči už ale reportují množství bugů, tím nejčastějším a nejzásadnějším je určitě padání hry při používání emotů. Na to si stěžují hlavně hráči konzolí PlayStation 4 a Xbox One, kterým se hra vypne téměř pokaždé, kdy si ve hře chtějí zatančit pomocí zábavných emotů. Pokud tedy vlastníte některou z konzolí a máte v plánu hrát v blízké době Fortnite, nedoporučujeme používat funkci emotů.

crash

Dalším problémem, i když určitě ne tak zásadním jako crash celé hry, je zabugování ohnivého efektu po použití "rage" emotu. Tento efekt vám totiž po jednom použití zůstane na krumpáči po celý zbytek hry, což občas vypadá dost komicky, pro někoho to ale může být dost otravný faktor kazící hru. Pokud si to nedokážete sami představit, mrkněte se na video níže a hned pochopíte.

Doufejme, že se vývojáři z Epic Games se všemi bugy vypořádají co nejrychleji, ať můžeme v klidu a bez zbytečných problému hrát třetí sezónu dříve, než skončí. Pokud vás zajímá, kdy že vlastně má končit, doporučujeme vám přečíst si článek, ve kterém jsme na tuhle otázku nejspíš našli odpověď.

Zdroj: ginx.tv
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.