Přejít k hlavnímu obsahu

Opat04 to znovu schytal a odnáší si již třetí ban na Twitchi

12. 8. 2020 | 15:53 Twitch.tv
Opat04 si po měsíci sekání dobroty vysloužil již třetí ban na Twitchi, a to z nečekaného důvodu. Další trest na streamerské platformě nemá totiž nic společného s toxicitou ani nenávistnými projevy, nýbrž se spoluprací se zablokovaným vysílajícím!
Opat04 ban
Opat04 ban

Více než před měsícem český League of Legends streamer Opat04 obdržel již svůj druhý ban na Twitchi. První trest za nenávistný projev mu hned zařídil rovnou měsíční pauzu od streamování, ale ten druhý už byl na pouhý den kvůli porušení zásad komunity, když se několik jeho diváků utrhlo ze řetězu a bez jakéhokoliv popudu obtěžovali na jiném streamu. Nyní ovšem ze zcela jiného důvodu si český streamer vysloužil již třetí ban na platformě, a to na celý týden.

Po zdánlivě bezproblémovém měsíci mu tak do schránky přilétlo další oznámení o dočasném pozastavení jeho Twitch kanálu z důvodu spolupráce se zablokovaným vysílajícím, ať už to bylo na obsahu, či vysílání. Opat pravděpodobně na svém streamu ukázal více než měl o působení Dr Disrespecta, který byl bez udání důvodů na Twitchi permanentně zabanován a svou kariéru tak přesunul na YouTube. Navíc na Opatově streamu jeden z účastníků vysílání opakovaně používal slovo na N, takže z celé situace možná vyvázl ještě dobře. Se třetím banem tak Opat už pomalu šlape na paty Resttovi, který byl zhruba během měsíce potrestán čtyřikrát.

Štítky: Opat04