Přejít k hlavnímu obsahu

Kvalifikace na Samsung Midseason turnaj startuje již v sobotu. Co přinese?

14. 8. 2020 | 20:43 Hearthstone
Již tuto sobotu 15. srpna odstartuje jediná otevřená kvalifikace na Samsung Midseason turnaj, tedy ten největší z celé kvalifikační části na Samsung MČR v mobilních hrách. Co od ní můžeme očekávat? Přinášíme podrobnou analýzu i vyjádření organizátorů!
MČR mobile
MČR mobile

Čekání je už skoro u konce, první část největšího turnaje celé kvalifikační sezóny na Samsung MČR v mobilních hrách 2020 se na nás bude těšit již tuto sobotu od 13:00. Co to ale vůbec znamená? Samsung Midseason turnaj je jediným turnajem, který není přímo spojený s celkovou MČR klasifikací a stejně v sobě skýtá možnost vyhrát přímý postup na Mistrovství. Takovéto vstupenky v něm ve hře budou dokonce dvě, což z něj dělá opravdu unikátní akci. Na tento samotný turnaj, jehož průběh bude samozřejmě v profesionální kvalitě vysílán z našeho studia, si ale ještě budeme muset ještě pár dní počkat, ten je totiž na pořadu až 22. srpna. Právě proto, že hlavní pointa celého turnaje je nabídnout možnost uspět i těm, co nemají čas sbírat body, nás totiž jako první čeká otevřená kvalifikace.

Samsung Midseason turnaj

Co nabídne? Nadupanou řežbu o osm z celkových šestnácti kvalifikačních míst. O zbytku už totiž bylo rozhodnuto pomocí přímých pozvánek udělovaných dle počtu získaných MČR bodů (více informací o hráčích, kteří je obdrželi, najdete zde), to ale naopak účastníkům kvalifikace zvyšuje šanci na úspěch, protože se v ní logicky neobjeví ta nejzvučnější domácí jména. Ostatně dát šanci uspět i těm, jimž se to zatím nepovedlo, je hlavní cíl celého Midseason turnaje, což potvrzují i slova Tomáše Drahoše, projektového manažera Samsung MČR v mobilních hrách:

V PLAYzone si zakládáme na komunitě a jednotlivých příbězích. Proto v Samsung Midseason turnaji dáváme příležitost hrát velký turnaj i hráčům, kteří vzhledem k práci, rodinám, nebo jinému vytížení ve svém životě nemají možnost hrát průběžně celý rok. Zároveň jim také turnaj poskytuje jedinečnou možnost ukázat své kvality a kvalifikovat se na Samsung MČR v mobilních hrách, kde zažijí skvělou atmosféru a jedinečný pocit z hraní na stagy před diváky.

Méně hektickou a složitou kvalifikaci navíc vedle pozvánek dělá i její formát. Vše se totiž odehraje pomocí jednoho velkého Double Elimination pavouku, což všem usilujícím o postup dává možnost dovolit si jedno zaškobrtnutí. Pro ty, co se ve snaze dostat se na MČR zasekli už při výběru balíčků, s nimiž se budou v kvalifikaci pokoušet o výhru, jsme navíc připravili i článek s našimi tipy, a lepší možnost prorazit než tuto kvalifikaci už tak asi nedostanete. Tak se do ní nezapomeňte přihlásit!

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
miluju videohry a hlavně ligu legend