Přejít k hlavnímu obsahu

Herní svět a nadávky. Který streamer nadává nejvíce?

24. 9. 2021 | 15:15 Všechny hry Lifestyle
Hraní her často přináší překážky, které se jen těžko překonávají, a když vaše postava už podesáté za sebou zemře, snad každý si pod vousy zamumlá nějakou tu nadávku. Zajímavé statistiky odhalují, který streamer nadává nejvíce, či která hra má „nejsprostší“ hráčskou základnu.
Snad každý si u hraní občas zanadává.
Snad každý si u hraní občas zanadává.
Zdroj: Pixabay

Někdy může hra představovat až takovou výzvu, že se kvůli vztekání neúspěšného gamera musí zavolat policie. Tým Buzz Bingo se rozhodl sledovat různé streamy, a to po dobu 25 hodin, na jejichž základě přišel se zajímavými fakty o streamerech a hrách. 

Podle studie od Buzz Bingo nejvíce nadává Félix „xQc“ Lengyel, jeden z nejznámějších Twitch streamerů. Každých 15 minut si zanadává celkem 77x, což je průměrně 5,13 nadávky na minutu hraní. Následují ho Castro1021 (61 nadávek/15 minut) a Shroud (59 nadávek/15 minut). Na opačném konci žebříčku je pak PewDiePie, který si zanadává „pouze“ 12x za čtvrt hodiny herní session. 

Streameři
Streameři
Zdroj: Buzz Bingo

Tým Buzz Bingo se také zaobíral některými herními tituly. Přední 1. místo patří Rainbow Six Siege s 584 nadávkami za hodinu. Následuje FIFA 21 (552 nadávek/hod) a Call of Duty: Warzone (484 nadávek/hod). „Nejslušnější“ jsou hráči Forza Horizon 4, kterým to za hodinu „ujede“ pouze 176x. 

Hry
Hry
Zdroj: Buzz Bingo

Nakonec se Buzz Bingo podíval na zoubek jednotlivým platformám. Ani zde hráči nejsou žádní andílci, na druhou stranu rozdíl v průměrném počtu nadávek není zase tak veliký. Žebříčku kralují počítačoví hráči s 380 nadávkami za hodinu. Druhé místo patří Xboxu (368 nadávek/hod) a třetí PlayStationu (332 nadávek/hod). Případová studie možná není obecně platná pro celou hráčskou komunitu, nicméně i tak nabízí pozoruhodné poznatky a čísla.

A co vy, zkusili jste si někdy spočítat, kolikrát vám za hodinu ulítne nějaké to sprosté slovíčko, když se vám u hraní právě nedaří? 

Platformy
Platformy
Zdroj: Buzz Bingo
Zdroj: ginx.tv
Štítky: Nadávky, hráči