Přejít k hlavnímu obsahu

Láska kvete i ve světě esportu! David "KAPARZO" Lacina se zasnoubil se svou přítelkyní

8. 10. 2021 | 16:11 Counter-Strike 2 Lifestyle
V poslední době je David "KAPARZO" Lacina znám zejména jako streamer či analytik při domácích soutěžích. Ačkoliv v současnosti není právě součástí žádné esportové organizace, ať už domácí, či zahraniční, vzbudil na sociálních sítích jistou pozornost. Svou přítelkyni totiž požádal o ruku a ta řekla ANO!
David "KAPARZO" Lacina se zasnoubil se svou přítelkyní
David "KAPARZO" Lacina se zasnoubil se svou přítelkyní
Zdroj: Instagram: kaparzogo

Co se týče romantického života, tak si nemá David "KAPARZO" Lacina nač stěžovat. O 27letém bývalém hráči CS:GO jsme nedávno na PLAYzone psali, když naznačil, že by se do budoucna mohl stát trenérem. Tolik k profesnímu životu, nyní můžeme zmínit významnou novinku z toho soukromého. Svou přítelkyni, nyní již snoubenku, představil na sociálních sítích v dubnu letošního roku s hashtagem #mojenovaholka a komentářem, že nová životní etapa může začít. Nyní se rozhodli posunout svůj vztah na novou úroveň a zasnoubili se. "KAPARZO" v italském Římě poklekl na koleno a požádal svou přítelkyni o ruku. Řekla ANO!

Fotografie z důležitého okamžiku sdílel bývalý hráč na svých sociálních sítích. Pod příspěvek mu záhy začaly přistávat gratulace k zasnoubení. Sám KAPARZO osudovou chvíli popsal následujícími slovy: 

Na tenhle okamžik asi nikdy nezapomenu. To, co člověk v tu chvilku prožívá je nepopsatelný a přeju to každému, kdo miluje, aby tohle zažil. Život nás posouvá o kousek dál a nemůžeme se dočkat, co si pro nás připraví dál.

Šťastnému páru k zásnubám gratulujeme a přejeme mnoho dalších krásných okamžiků do společného života. 

KAPARZO sdílel okamžik zásnub na sociálních sítích.
KAPARZO sdílel okamžik zásnub na sociálních sítích.
Zdroj: Facebook: David "KAPARZO" Lacina
Štítky: Kaparzo