Přejít k hlavnímu obsahu

Konec streamování? Amouranth se může vrhnout na prodávání NFT naplno

6. 11. 2021 | 13:05 Twitch.tv Twitch
Hvězda na Twitchi, Amouranth, odhalila, za kolik se nyní prodává její NFT obrázek skrz OnlyPunks, platformu, která se na digitální artworky zaměřuje. Za pár pixelů jsou totiž její fanoušci v aukci schopni přihodit až 120 000 dolarů.
Amouranth
Amouranth
Zdroj: Twitter/Amouranth

Je to nějaká doba, co streamerka Amouranth vyrukovala s tím, že se stává součástí NFT světa. Stala se dokonce brandovým ambasadorem a zatím se žádná kresba neprodala za méně, než 600 dolarů. Její nejnovější počin na stránce OnlyPunks ale rozhodně nestál 600 dolarů. Jeho finálová cena je momentálně na 125 000 dolarů. Částka překvapila samotnou Amouranth, která prohlásila, že by něco podobného udělá znovu.

Zkratka NFT znamená non-fungible token, což je dílo, jehož hodnota se řídí podle toho, jak fanoušci přihazují, jak je dílo vzácné, kdo ho vytvořil a podobně. Trik na své fanoušky zkusili i OG, kteří přišli s vlastní NFT kolekcí. Takový případ ale zdaleka není ojedinělý. Podobná věc se stala streamerovi PayMoneyWubby, který koncem října vydražil NFT své koupelny za 100 000 dolarů. 

Nenajde se asi nikdo, kdo by nechvalně známou streamerku Amouranth neznal. Své diváky si pravděpodobně nezískala díky úchvatným herním dovednostem, know-how politiky, nebo názory. Fanoušci jí znají hlavně díky Hot Tub streamům, ASMR a dalším věcem. S čím dalším tato kontroverzní tvůrkyně přijde, je ve hvězdách. Pravděpodobně její fanoušky ale už nic nepřekvapí. 

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Zdroj: dexerto.com
Štítky: Amouranth
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.